MEDIJI SAHRANILI PRINCA KOJI SE OPIRAO HAPŠENJU: Vlasti Saudijske Arabije tvrde da je živ i zdrav!
Abdul Aziz, Foto: Twiter/muntaser_buz

drugi u nedelju dana

MEDIJI SAHRANILI PRINCA KOJI SE OPIRAO HAPŠENJU: Vlasti Saudijske Arabije tvrde da je živ i zdrav!

Planeta -

Vlasti Saudijske Arabije demantovala je danas tvrdnje da je princ Abdul Aziz bin Fahd (44) ubijen kada je prilikom hapšenja pružao otpor.

"On je živ i zdrav", navodi se u saopštenju saudisjkog ministarstva za informisanje, prenosi britanski "Dejli mejl".

Ranije danas mediji u regionu Zaliva su objavili da je princ ubijen dok su vlasti pokušavale da ga uhapse u sklopu istrage o korupciji.

"Nema nikakvih istina u glasinama koje kruže u medijima o princu Abdul Aziz bin Fahdu. Princ Abdul Aziz je živ i zdrav", saopštilo je saudijsko ministarstvo informisanja.

Glasine su krenule kada je bivši FBA agent Ali H Sufan na tviteru napisao da je sin pokojnog kralja Fahda umro u nedelju.

Prema istim tvrdnjama, princ Abdul Aziz je bio "duboko umešan" u poslove kompanije "Saudi Oger" koju je svojevremeno držala porodica libanskog premijera Saada Haririja, koji je ovog vikenda podneo ostavku.

Vesti i pogibiji princa Abdula Aziza pojavila se svega 24 sata nakon što je potvrđeno da saudijski princ Mansur bin Mukrin poginuo u padu helikoptera.

Saudijska Arabija je 5. novembra objavila odluku Antikorupcionog komiteta. Pokrenuta je akcija masovnih hapšenja visokih činovnika, uključujući 11 prinčeva.

Kurir.rs/Sputnjik Srbija

Foto: Tviter

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Ovako je ubijen pekar iz Resavske ulice!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track