(FOTO) UŽAS! PEDOFILI OTELI DEVOJČICU (12) I 9 SATI JE SILOVALI PRED KAMERAMA: Onda su je strpali u vreću i bacili pored puta! Odao ih jedan detalj!
Foto: Profimedia, Foto: Profimedia

STRAHOTA

(FOTO) UŽAS! PEDOFILI OTELI DEVOJČICU (12) I 9 SATI JE SILOVALI PRED KAMERAMA: Onda su je strpali u vreću i bacili pored puta! Odao ih jedan detalj!

Planeta -

Dvojica pedofila otela devojčicu (12) usred bela dana u ruskom gradu Jekaterinburgu i čak devet sati se iživljavala nad njom.

Oni su devojčici stavili kesu preko glave usred dana, a zatim je ugurali u automobil.

Kako je devojčica ispričala policiji, dvojica muškaraca su je ubacili u veliku vreću, pa u srebrni automobil i odvezli je u nepoznatom pravcu. Posle kraće vožnje, dete su odneli u jedan stan, a zatim je više puta silovali pred kamerama. Na kraju iživljavanja primorali su je da ispred sebe drži papir sa internet adresom sajta za dečju pornografiju i tako je fotografisali.

Maltretiranje je trajalo čak devet sati, posle čega su monstrumi dete odneli u kupatilo i pažljivo je okupali u nadi da će očistiti svoje tragove. Na kraju su je ponovo ubacili u vreću, pa u kola, iz kojih su je izbacili pored puta, oko 15 kilometara od mesta gde su je oteli.

Devočici je trebalo 3 sata da izađe iz vreće pošto je bačena na put.

Rekla je policiji da joj je jedan od njenih napadača bio star oko 50 godina u

pantalonama od životinjske kože.

foto: Policijska fotografija

"Prema devojčicinom opisu, napravili smo foto-robot jednog napadača", rekoa je portparol policije Valeri Gorelik.

"Oko 200 policajaca je poslato da posete stambene blokove u tom području u neprekidnoj pretrazi. Koristimo sve naše snage da otkrijemo ovaj užasan zločin," dodao je Gorelik.

Oko 50 detektiva iz kancelarije gradske policije upućeno je u okružnu policiju gde se desio zločin kako bi se pružila svu moguću pomoć.

Majka jedne devojčice koja živi u tom gradu je rekla:

"U ovom okrugu postoji strah i panika. Ne dopuštam mojoj 13-godišnjoj ćerki da ide u školu sama. "

Kurir.rs/ Metro

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track