MAMA, NIJE MI DOBRO: Poslala majci poruku iz hostela, sutra su nju i drugaricu našli mrtve u sobi
Foto: PrintScreen YouTube

MISTERIOZNA SMRT

MAMA, NIJE MI DOBRO: Poslala majci poruku iz hostela, sutra su nju i drugaricu našli mrtve u sobi

Planeta -

Dve mlade devojke, Engleskinja i Kanađanka, pronađene su mrtve u hostelu u Kambodži pošto su se, navodno, otrovale hranom.

Britanka Natali Džejd Simor (22) i njena drugarica Kanađanka Ebi Gejl Amisola (27) putovale su samo s rancima na leđima, pronađene su bez svesti u hostelu i odmah prebačene u bolnicu gde, nažalost, nisu mogli da ih ožive.

foto: Printscreen Instagram

Natali (na slici) i Ebi Gejl su putovale s rancima na leđima

Njihovi prijatelji i rodbina veruju kako su umrle pošto su popile lek protiv stomačnih tegoba, koji su kupile u lokalnoj apoteci. Devojke su se, izgleda, otrovale hranom. Tela su trenutno na obdukciji, gde će se ustvrditi pravi uzrok smrti.

"Ćerka mi je napisala da se ne oseća dobro i da će otići po nešto u apoteku", ispričala je Natalina majka Vendi. Menadžer hotela ih je stalno obilazio, donosio im vodu i nagovarao ih da idu kod lekara, ali su mu rekle da će leći da spavaju. Nikada se nisu probudile. Ujutro ih je zateklo osoblje, koje je odmah pozvalo Hitnu pomoć, ali bilo je prekasno.

"U šoku smo i jako tužni zbog ove dve jako drage djevojke", poručili su iz hostela i dodali da je jedan zaposleni veče pre pitao devojke da li će ići u restoran na večeru, a one su mu odgovorile da neće ništa da jedu i da u sobi imaju mnogo vode.

Policija u Kampotu se oglasila i poručila da su o ovom slučaju obaveštene sve embasade.

Kurir.rs/Dejli mejl/24sata.hr

Foto: Printscreen YouTube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track