(VIDEO) BOGATAŠKA DECA ZIMBABVEA:  Mugabe im dao sve, a oni trošili na zlatne pištolje, betmobile, i kupanje u šampanjcu
Foto: Facebook/ Buzzy africa

imalo se

(VIDEO) BOGATAŠKA DECA ZIMBABVEA: Mugabe im dao sve, a oni trošili na zlatne pištolje, betmobile, i kupanje u šampanjcu

Planeta -

Odeća od kože aligatora vredna 14.000 dolara, betmobil i pozlaćeni mlaznjak samo su deo kolekcije "stvarčica" kojim su se hvalila bogataška deca Zimbabvea.

U zemlji koji ima bruto nacionalni dohodak manji od Avganistana, oni su i više nego spremni da svoje bogatstvo podele na - društvenim mrežama.

Među njima su i sinovi bivšeg predsednika Roberta Mugabea. ali i deca tajkuna i mogula, čak i lokalna verzija Kardašijana - porodica Čironga.

Njima su se priključili i mladi propovednici koji se iz crkvenih kola hvale novčanicama od 100 dolara.

Stariji sin Mugabea Robert junior je u septembru kupio dva rols rojsa, studirao je u Dubaiu i hvalio se Betmobilom. Mlađi brat Čatunga je redovan gost novinskih stranica koje se bave njegovim bahaćenjem. Pre nekoliko nedelja je pokazao kako svoj roleks kupa u litrama šampanjaca.

Sestre Čironga su ćerke političara Filipa Čijangva čije se bogatstvo procenjuje na 280 miliona dolara. Starija se vozi u Land Roveru vrednom 100.000 dolara, a mlađa je potrošila 65.000 dolara na venčanje.

Sidni Humbara Senior je svom sinu obezbedio mnogo ukljčujući i odelo od 14.000 dolara i zlatan pištolj.

Najmlađi bogataš Zimbabvea Frenk Buzanga ima Rols Rojs od 320.000 dolara koji je na pitanja novinara koliko kola ima odgovorio "kako ja to mogu da znam".

Kurir.rs/Miror

Foto: Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PUCA PIŠTOLJEM NA PROLAZNIKE I CEREKA SE! Bogati klinac se na Instagramu hvalio jezivim snimkom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track