(VIDEO) PRINC HARI SAM DIZAJNIRAO VERENIČKI PRSTEN ZA SVOJU DRAGU: Na njemu je posebna posveta njegovoj majci, princezi  Dajani!
Foto: PrintScreen

sećanje na majku

(VIDEO) PRINC HARI SAM DIZAJNIRAO VERENIČKI PRSTEN ZA SVOJU DRAGU: Na njemu je posebna posveta njegovoj majci, princezi Dajani!

Planeta -

Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl svoje prve vereničke fotografije uradili su, kako je Hari izjavio na omiljenom mestu njegove majke, u bašti Kesington palate, koju je Dajana mnogo volela.

Ovaj čin imao je posebnu emotivnu simboliku, a Hari je na taj način odao i počast i svojoj majci. Princ Hari i Megan bili su vidno raspoloženi i srećni i strpljivo su pozirali i odgovarali na pitanja novinara. Hari je rekao da je od prvog dana znao da je Megan ona prava i da je srećan što se ženi.

Megan je sa osmehom pokazala svoj verenički prsten, koji je dizajnirao upravo njen verenik. I sam verenički prsten ima posebnu posvetu princezi Dajani.

Naime, princ Hari lično ga je dizajnirao, aprsten ima dva dijamanta iz lične kolekcije nakita princeze Dajane. U sredini se nalazi dijamant iz Bocvane, zemlje koja za Harija ima posebno značenje, i koju je već posetio nekoliko puta.

foto: Printscreen Youtube

Iako Hari nije želeo da otkrije kako je zaprosio svoju voljenu, verije se da je to uradio još letos, upravo na romantičnom putovanje u Bocvanu za njen rođendan. tada joj je navodno umesto prstena, dao tradicionalnu Zulu vereničku narukvicu sa uzorkom koji simbolizuje brak i zajedništvo.

Hari je morao najpre da zatraži dozvolu od svoje bake, kraljice Elizabete II, koja je paru dala svoj blagoslov.

Pre nego što je zaprosio Megan, Hari je za dozvolu pitao i njene roditelje, koji su se razveli kada je glumica imala šest godina.

Kraljica je ovog meseca obeležila 70. godišnjicu braka sa princom Filipom. U svojoj izjavi kraljica je rekla da su ona i princ Filip oduševljeni zbog mladog para i da im žele svu sreću..

Hari i Megan, koja već ima jedan brak iza sebe (razvela se 2013. godine) u vezi su već 16 meseci , akada se venčaju živeće u Notingem Kotidžu na zemljištu Kesington palate, odmah pored vojvode i vojvotkinje od Kembridža.

Par nije precizirao kada će se venčati, ali se pretpostavlja da će sačekati da Vilijam i Kejt postanu roditelji po treći put, a to će se desiti u aprilu. Verovatno će imati i crkveno venčanje pošto su i sa te strane dobili blagoslov, prenosi.

Kurir.rs/Dejli mjel

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja