(FOTO,VIDEO) MISTERIOZNE SMRTI POZNATIH: Kenedijev sin pao u okean, Merlin je ubila mafija a Dajanin vozač bio pijan
Foto: Profimedia

teorije zavere

(FOTO,VIDEO) MISTERIOZNE SMRTI POZNATIH: Kenedijev sin pao u okean, Merlin je ubila mafija a Dajanin vozač bio pijan

Planeta -

Neka od najpoznatijih svetskih ličnosti svoje živote završili su na tragičan način ali se oko njihove smrti još uvek kuju različite teorije.

Princeza Dajana

I dalje postoje sumnje i nagađanja oko smrti princeze Dajane. Bežeći od paparaca poginula je u saobraćajnoj nesreći uz sina egipatskog multimilionera Dodija Al-Fajeda. Jedini preživeli bio je bodigard Trevor Ris-Džons. Za smrt Dajane jedni optužuju paparace, dok drugi smatraju da je vozač bio u alkoholisanom stanju.

Dajana i Čarls, foto: Profimedia

Elvis Presli

Elvis Presli umro je u svom kupatilu 1977. godine u 42. godini života. Bolovao je od glaukoma, povišenog krvnog pritiska, oštećenja jetre i povećanog debelog creva. Neki tvrde da je kralj roka, lažirao svoju smrt da bi zaštitio sopstvenu porodicu od kriminalne organizacije pod imenom "Fraterniti".

foto: Profimedia

Britani Marfi

Glumica Britani Marfi umrla je 2009. godina, a oko njene smrti postoje brojne teorije. Objavljeno je da je umrla od upale pluća i anemije. S obzirom na to da je i njen suprug preminuo na isti način govorilo se o ubistvu, a među sumnjivim osobama bila je i njena majka.

Džon F. Kenedi mlađi

Smrt Kenedija Juniora i danas intrigira javnost. Jedini sin bivšeg predsednika, vozio je avion za Nju Džersi. Njegova žena Karolin Džejn Baset i njena sestra takođe su bile u avionu. Dok su leteli nad Atlantikom, Kenedi je postao dezorjentisan i srušio je avion u more. Niko nije preživeo nesreću.

Natali Vud

Natali Vud pronađena je mrtva 1981. godine na obali ostrva Santa Katalina. Na jahti se zabavljala sa suprugom Robertom Vagnerom i glumcem Kristoferom Vokinom. Glumica je navodno bila pod uticajem alkohola, slučajno upala u more i udavila se. U javnost su izašli detalji da je telo Natali Vud imalo brojne modrice za koje se sumnja da su nastale pre smrti.

Andres Eskobar

Andres Eskobar, reprezentativni golman Kolumbije, 1994. godine izašao je u noćni provod u Medlinu. Desetak dana ranije kobnog događaja Eskobar je poslao loptu u vlastitu mrežu u duelu sa SAD-om, zbog čega su Kolumbijci ispali sa Svetskog prvenstva. Andres je na parkingu noćnog kluba upucan iz vatrenog oružja. Ubica je navodno vikao: 'Goool!'.

Merlin Monro

Teorije zavere oko smrti Merlin Monro su brojne. Prema nekima su je ubile tajne službe jer je bila ljubavnica Džona F. Kenedija i njegovog brata Roberta. Druge tvrde da ju je ubila mafija jer je znala previše. Postoji i teorija da su je braća Kenedi lično ubila jer je pretila da će otkriti njihove prljave seksualne tajne, ali i drugih političara sa kojima je spavala.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/24sata.hr)

Foto Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Kenedi je živ ili su ga ubili iluminati! 10 senzacionalnih teorija zavere o atentatu na DŽFK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track