ZBOG LAŽNOG TROVANJA LETOVALI SU GODINAMA BESPLATNO: Nisu računali da će ih raskrinkati Fejsbuk
Foto: Facebook

propali

ZBOG LAŽNOG TROVANJA LETOVALI SU GODINAMA BESPLATNO: Nisu računali da će ih raskrinkati Fejsbuk

Planeta -

Kreg i Liza Bojd, britanski par koji je tvrdio kako su se otrovali u jednom hotelskom restoranu u Meksiku, zapravo su prevaranti.

Izdale su ih njihove Fejsbuk stranice na kojima su, iako su tvrdili da su se jako otrovali i ne mogu da hodaju, istovremeno objavljivali fotografije sa planinarenja, ispijanja koktela i uživanja na jahti, prenosi Dejli mejl.

Ovo nije prvi put da je par pokušao da prevari isti hotel. Naime, 2015. godine u njemu su odseli tokom svog medenog meseca - tad su prvi put navodno imali stomačne tegobe prouzrokovane trovanjem. Ali, bez obzira na to, vratili su se već iduće godine, kao i godinu ranije. I na svakom dolasku u isti hotel "imali su iste smetnje".

Za svaki put kad su se navodno otrovali im je hotel pokrio sve troškove odsedanja. Na taj način sama putnička agencija i hotel ne dolaze na "loš glas" pa nemaju visoke troškove parnica i odštete koju im može odrediti sud.

Ovog puta, Bojdovi nisu dobili parnicu. Njihove fotografije sa Fejsbuka odale su advokatima da im nakon hrane nije bilo ništa.

Donedavno, hoteli i putničke agencije radije bi se nagodili sa nezadovoljnim turistima, nego da idu na sud. Ali, zbog porasta lažnih optužba čini se da su prisiljeni detaljno da provere optužbe o trovanju hranom.

Kurir.rs/24 Sata.hr

Foto: Fejsbuk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track