Najnovije vesti

ĆERKA NAM JE IMALA SAMO 11 GODINA, A PISALA JE JEZIVE STVARI: Sledili smo se kada smo pronašli njen dnevnik! Bilo je prekasno!
Foto: Printscreen/ Facebook, Foto: Printscreen/ Facebook

BILA NEZADOVOLJNA IZGLEDOM

ĆERKA NAM JE IMALA SAMO 11 GODINA, A PISALA JE JEZIVE STVARI: Sledili smo se kada smo pronašli njen dnevnik! Bilo je prekasno!

Planeta

Devojčica Mili Tuomej (11) iz Dablina u Irskoj bila je toliko nezadovoljna svojim izgledom da se odlučila da sebi oduzme život.

Ona je na svom Instagramu napisala da želi da umre, neposredno pre nego što je sebi oduzela život.

Pisala je kako je godinama nezadovoljna svojim izgledom, a roditelji Fiona i Tim pokušali su da je po preporuci lekara odvedu kod psihologa.

Umesto toga, završila je kod nadripsihologa,  bez ikakvih kvalifikacija. Od novembra 2015. godine je Mili išla kod njega, a 30. januara 2016. godine je njena majka našla devojčicin “dnevnik samoubistva” u kome je zapisala svoj plan, ali i lekove kojima je to planirala da uradi.

"Sekla je sebe i pisala po sebi lepe devojke ne jedu", kaže majka.

Na sudu je rečeno i da je trećeg novembra 2015. godine Mili napisala da planira da se ubije na jedan određen datum koji je i precizirala. Onda je 1. januara 2016. godine sa porodicom jela i gledala film. Usred filma izjavila je da joj je dosadno i izašla iz sobe. Par minuta kasnije su je roditelji našli polumrtvu. Pozvali su hitnu pomoć, ali bilo je prekasno. Nesrećna devojčica umrla je 4. januara.

"Nekada su ovakve stvari bile zaista nezamislive. Danas se deca ubijaju i sa sedam godina", kaže psihijatar dr Antoanet Dalton.

"Mili je bila mila devojčica, i neverovatno voljena. Lepa, zdrava, imala je društvo i bezbroj talenata. Nismo mogli da verujemo kada je to sve počelo da se dešava i kada je ona počela da određuje datume kada će umreti", priča očajna majka.

Kurir.rs/ Dejli mejl

Foto: Printscreen/ Facebook

 POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

DECA IZLETELA PRED KAMIONČINU! Snimak od kojeg se kičma ledi!

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...