MELANIJA ZAPUŠILA USTA MAGAZINU KOJI JE IZVREĐAO! ADVOKATICA: Gospođa Tramp neće dozvoljavati uvrede i laži!
Foto: EPA, Foto: EPA

ODUSTALA OD TUŽBE

MELANIJA ZAPUŠILA USTA MAGAZINU KOJI JE IZVREĐAO! ADVOKATICA: Gospođa Tramp neće dozvoljavati uvrede i laži!

Planeta -

Prva dama SAD Melanija Tramp je s izdavačem slovenačkog tabloida kojeg je tužila, postigla vansudsku nagodbu nakon što se on izvinio zbog klevete, potvrdila je njena advokatica iz Ljubljane.

Nataša Pirc Musar, koja u Sloveniji zastupa pravne interese Melanije Tramp, rekla je da su prva dama SAD i kuća "Delo" kao izdavač postigli vansudsku nagodbu u vezi sa lažnim napisom objavljenog u reviji Suzi.

Pirc Musar nije navela detalje sporazuma, ali je istakla da je "ovako zaključen predmet dokaz da gospođa Tramp ni ubuduće neće dozvoljavati uvrede i laži na svoj račun, nego će na njih uvek reagovati kako bi zaštitila svoja prava i interese".

Tužba je bila podneta zbog neistinitih navoda koje su povredile dostojanstvo, ugled i dobro ime Melanije Tramp, navela je advokatica.

Slovenački ženski magazin Suzi izvinio se u petak prvoj dami SAD Melaniji Tramp, rođenoj u Sloveniji, zbog članka koji je ukazivao da je aktuelna supruga američkog predsednika Donalda Trampa pored bavljenja manekenstvom radila i u "elitnoj eskort" službi.

Magazin je taj tekst objavio u avgustu 2016. godine.

Uredništvo je sada objavilo da je članak "shvaćen tako kao da je Melanija bila poslovna pratnja" za šta nema dokaza.

"Nemamo dokaza za to. Zbog toga se izvinjavamo. Nismo imali nikakvu nameru da povredimo i uvredimo gospođu Tramp", piše u saopštenju magazina.

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track