I TO SU RODITELJI: Dve bebe joj već umrle, a ona će treću pre dati na usvajanje nego da ostavi muža KOJI JE DAVIO MALENU!
Foto: Profimedia

STRAHOTA

I TO SU RODITELJI: Dve bebe joj već umrle, a ona će treću pre dati na usvajanje nego da ostavi muža KOJI JE DAVIO MALENU!

Planeta -

Jedna Engleskinja, kojoj je dvoje dece već umrlo dok su bili bebe, opet se porodila i mora da preda svoju sada 18-omesečnu ćerkicu na usvajanje.

Sudija u engleskom gradu Blekbernu je rekao da je detetov otac pokušao da uguši dete kada je imalo 4 meseca. On je takođe istakao da je taj čovek vrlo opasan i zaključio da detetova majka ne može da zaštiti dete od rizika kojem je izloženo od strane oca.

Sudija je dodao da je bilo užasno tužno oduzeti ženi šansu da bude majka, ali i da on nikako nije mogao da se pouzda u to da će devojčica biti na sigurnom.

Slučaj je podigao prašinu u javnosti u novembru kada je kada je sudija utvrdio da je beba bila povređivana ranije. Tada se saznalo i da je dvoje ranije rođene dece ovog neimenovanog para umrlo dok su bili bebe pre nekoliko godina i da je mala devojčica prošle godine pretrpela više pokušaja ubistva davljenjem.

Sudija je zaključio da je čovek, inače u svojim dvadesetim, dva puta pokušao da je zadavi u bolesnom pokušaju da popravi odnos sa bebinom majkom.

Kurir.rs/Metro

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

BEBA SE GUŠI, A POLICAJAC STIŽE U POSLEDNJI ČAS! Dramatični snimak spasavanja novorođenčeta!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track