ZAPALILA MUŽA, A LJUBAVNIKA POLILA KISELINOM: Mislila je da je smislila savršen zločin, a onda ju je razotkrila jedna neverovatna stvar!
Foto: Profimedia

INSPIRISANA INDIJSKIM FILMOM

ZAPALILA MUŽA, A LJUBAVNIKA POLILA KISELINOM: Mislila je da je smislila savršen zločin, a onda ju je razotkrila jedna neverovatna stvar!

Planeta -

Način na koji je jedna medicinska sestra u Indiji htela da se reši svog muža i nastavi život sa ljubavnikom više liči na scenario za triler nego na ono što se zaista čuje u svim indijskim vestima ovih dana.

Policija je tokom istrage došla do šokantnih otkrića. Medicinska sestra u jednoj privatnoj bolnici, Svati (27), bila je udata i imala dete sa svojim mužem Redijem. Međutim, s obzirom da se zbližila sa fizioterapeutom i s njim otpočela vezu, njih dvoje su skovali plan kako da se reše njenog muža, ali bolnički jelovnik im je došao glave.

Naime, Svati je uz pomoć ljubavnika Radžeša, ubila svog muža udarcem u glavu i rešila se njegovog tela tako što ga je bacila u šumu i zapalila. Potom je ljubavnikovo lice polila kiselinom u nadi da će nakon plastične operacije on preuzeti identitet njenog muža.

foto: YouTube / NTV Telugu

Indijka je, predstavljajući ljubavnika kao muža, ispričala policiji da su ga napala četvorica muškaraca. Međutim, kada je čovek sprženog lica u bolnici odbio jagnjeću čorbu jer je vegetirijanac, porodica je pozvala policiju.

Kako su objasnili, i ranije su bili sumnjičavi zbog različite konstitucije dvojice muškaraca i neobičnog ponašanja, ali činjenica da je njihov rođak izuzetno voleo meso, bila je jasan signal.

Žena je tokom saslušanja u policiji priznala zločin i ispričala da je za pakleni plan dobila inspiraciju u popularnom indijskom filmu u kojem plastična operacija i zamena identiteta "rešavaju probleme" glavnih aktera.

Kurir.rs / NDTV

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Uhvatila ih na delu i isprovocirala! Zato je SPASAVALA ŽIVU GLAVU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track