(VIDEO) MISTERIOZNA SMRT FARMACEUTSKOG MOGULA: Kanadski milijarder i njegova supruga pronađeni mrtvi u vili pod sumnjivim okolnostima
Foto: YT Printscreen

nerazjašnjene okolnosti

(VIDEO) MISTERIOZNA SMRT FARMACEUTSKOG MOGULA: Kanadski milijarder i njegova supruga pronađeni mrtvi u vili pod sumnjivim okolnostima

Planeta -

Kanadski milijarder Beri Šerman i njegova supruga Hani pronađeni su mrtvi u podrumu svoje kuće, a policija je okolnosti njihove smrti opisala kao "sumnjive". Tela je pronašao agent za nekretnine.

Beri Šerman bio je osnivač i šef uprave farmaceutskog giganta Apoteksa, koji prodaje generičke lekove širom sveta. Bio je jedan od najbogatijih ljudi u Kanadi, poznat kao istaknuti filantrop. Policija je objavila da nisu pronađeni nikakvi tragovi nasilnog ulaska u kuću. Lokalni mediji izvestili su da istražitelji zasad ne tragaju za osumnjičenima.

Iako policija nije potvrdila identitet preminulih supružnika, o njihovoj smrti oglasili su se njihovi prijatelji, ali i visoki zvaničnici poput kanadskog premijera Džastina Trudoa.

"Ostao sam bez reči", napisao je na Tviteru ministar zdravlja pokrajine Ontario, Erik Hoskins i dodao: "Moji dragi prijatelji Beri i Hani Šerman pronađeni su mrtvi. Bili su sjajni ljudi, neverovatni filantropi, veliki lideri na području zdravstvene pomoći." Luksuzna kuća u kojoj su pronađena tela nedavno je stavljena na prodaju i to po ceni od 5,4 miliona američkih dolara.

Tela preminulih supružnika otkrio je agent za nekretnine koji je došao u kuću da bi je pripremio za prodaju. Beri i Hani Šerman imali su četvoro dece. Šerman je osnovao Apoteks 1974. godine, a ta kompanija je sedmi najveći proizvođač lekova na svetu. Časopis Forbs procenio je Šermanovo bogatstvo na 3,2 milijarde američkih dolara.

(Kurir.rs/index.hr)

(Foto: YT Printscreen)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: HULIGAN IZ HRVATSKE PROPEVAO! Evo ko ga je angažovao za derbi i koliki novac je dobio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track