SLOVENKU VOLI VEĆINA AMERIKANACA: Veliki rast popularnosti prve dame
Foto: profimedia

MELANIJA SVE POPULARNIJA

SLOVENKU VOLI VEĆINA AMERIKANACA: Veliki rast popularnosti prve dame

Planeta -

Uz Melaniju Tramp, rejting je mnogo manje porastao i njenom suprugu Donaldu, 45. predsedniku Amerike

VAŠINGTON - Melanija Tramp (47), prva dama Amerike, uspela je u onome što njen suprug Donald pokušava otkako je pobedio na izborima u novembru 2016. godine.

Naime, Melanijina popularnost naglo je porasla i prvi put je više onih koji vole rođenu Slovenku od onih kojima se ona ne dopada.

foto: EPA

Selidba u Belu kuću

Naime, prema poslednjim istraživanjima javnog mnjenja, Melanijina popularnost je tokom poslednjih 10 meseci porasla za čak 17 poena. Kada je Donald Tramp 20. januara 2017. položio zakletvu u Vašingtonu, njegovu suprugu je podržavalo tek 37 odsto Amerikanaca, a danas Melaniju podržava 54 odsto ispitanika, pokazalo je istraživanje Galupa.

Nema sumnje da bi Melanijina popularnost bila još i veća da prvih šest meseci 2017. nije bila van Bele kuće, u koju se sam uselio njen suprug. Naime, ona je s njihovim sinom Baronom ostala da živi na Menhetnu dok ovaj 11-godišnjak nije završio školsku godinu. Za to vreme ona se skoro uopšte i nije pojavljivala u javnosti. Tek kad se prošlog leta prva porodica kompletirala u Beloj kući, Melanija je zauzela mesto koje joj pripada.

foto: Profimedia

Skupa odeća

- Ljudi vole Melaniju, oni vole kad je tu. I ja je volim. Ona je zvezda naše porodice - rekao je Tramp u oktobru na privatnoj večeri za saradnike u Beloj kući.

Blistala je pri čestim susretima svog supruga sa stranim državnicima i pratila ga je na gotovo dvonedeljnoj turneji po Aziji. Uvek nasmejana i savršeno doterana, Melanija je domaćine ostavljala bez teksta. Njenoj popularnosti nisu naškodili ni promašaji poput odluke da u obilazak poplavljenog Hjustona ode u visokim štiklama „manolo blahnik“ od 500 dolara ili da decu u obdaništu na Aljasci obilazi u jakni Ralfa Lorena od 2.700 dolara.

Foto: Profimedia, EPA

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Čudesna sudbina Melanije Tramp: Od devojčurka iz Slovenije do prve dame Amerike

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track