(VIDEO) OVO NEMA NI U HOROR FILMOVIMA: Smislila bolesni plan da se reši muža i bude sa ljubavnikom, ali porodica joj je pomrsila račune!
Foto: printscreen youtube

jezivo

(VIDEO) OVO NEMA NI U HOROR FILMOVIMA: Smislila bolesni plan da se reši muža i bude sa ljubavnikom, ali porodica joj je pomrsila račune!

Planeta -

Svati Radi (34) iz Nagarkurnola u Indiji optužena je za monstruozni zločin. Ona je ubila muža zbog ljubavnika, kog je kasnije unakazila!

Svati je smislila plan da ubije muža (32) kako bi bila s ljubavnikom, a onda ljubavnika polila kiselinom po licu kako bi izgledao kao njen ubijeni muž.

Ona je planirala da ljubavnik uzme muževljev identitet i tako sakrije da joj je muž mrtav.

Žena je onesvestila supruga injekcijom, a a onda ga premlatila na smrt, smrskavši mu glavu. Leš su odneli u šumu udaljenu 150 kilometara i zapalili ga.

Tada Radi koja je medicinska sestra, smišlja bolesni plan, da ljubavnika zalije kiselinom po licu kako bi on uzeo identitet ubijenog muža. da sve bude još morbidnije ljubavnik je pristao na taja bolesni scenario.

,Policiji su rekli da su ih napali provalnici koji su polili "njenog muža" kiselinom.

Međutim porodica ubijenog prva je posumnjala posle jer su primetili na "svom sinu" promene u ponašanju. Uzet mu je otisak prsta kada je otkrivena istina.

"Kada je jedan od rođaka ubijenog rekao da mu je video ženu kako se vozi s drugim muškarcem počele su svađe i ona je tada skovala plan da ga ubije, stoji u policijskom zapisniku.

Kurir.rs/Miror

Foto printscreen youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track