(UZNEMIRUJUĆE) MONSTRUM IZ RUSIJE! SKUPLJALA JE HRABROST DA GA OSTAVI: Kad je čuo da je gotovo, tukao ju je dok nije pala u komu, a posle 6 dana je umrla
Foto: Youtube/Printscreen

UŽASAN SLUČAJ

(UZNEMIRUJUĆE) MONSTRUM IZ RUSIJE! SKUPLJALA JE HRABROST DA GA OSTAVI: Kad je čuo da je gotovo, tukao ju je dok nije pala u komu, a posle 6 dana je umrla

Planeta -

Anastasija Ovsijanikova (28) dugo je skupljala hrabrost da ostavi nevenčanog supruga Maksima Gribanova (34), a kad mu je napokon rekla da je gotovo, on ju je ubio.

Gribanov je Anastasiju godinama zlostavljao, tukao i pretio da će je ubiti ako ga ostavi. Pretnje je na kraju i ostvario. Satima ju je mlatio dok joj celo telo nije bilo prekriveno modricama i povredama. Sve je snimio i poslao svojim prijateljima uz poruku da je "sve pod kontrolom".

Žrtva je uspela da nazove policiju i ubrzo je prevezen u bolnicu s teškim povredama. Osim modrica, imala je unutrašnje krvarenje i slomljene kosti. Ubrzo je pala u komu i umrla posle šest dana.

foto: Youtube/Printscreen

Anastasijina porodica kaže da je upoznala nekoga zbog koga je skupila hrabrost da ga ostavi, ali im je priznala i da se mnogo boji šta bi sve mogao da joj uradi.

Zajedno su bili nekoliko godina. Naterao ju je da da otkaz u opštini i redovno je maltretirao, a pretio je i njenom ocu kako ga ne bi prijavili.

Gribanovu preti 15 godina zatvora.

Kurir.rs/24sata.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! TROVANJE U VLADI SRBIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track