(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVO JE POČETAK MASAKRA U MOSKVI: Autobus kome su otkazale kočnice uleće u podvožnjak i gazi sve pred sobom!
Foto: Printscreen Youtube

policija isključila teroristički napad

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) OVO JE POČETAK MASAKRA U MOSKVI: Autobus kome su otkazale kočnice uleće u podvožnjak i gazi sve pred sobom!

Planeta -

Vozač autobusa, koji je danas uleteo u podzemni prolaz za pešake u Moskvi, kada je poginulo pet ljudi, rekao je da je pokušao da prikoči, ali da su kočnice otkazale, saopštio je Istražni komitet Rusije.

"Prema rečima vozača, autobus koji se nalazio na stajalištu, iznenada je sam počeo da se kreće.

Pritom, uprkos njegovim pokušajima da zaustavi autobus, kočioni sistem nije radio i autobus je nastavio da se kreće", navodi se u saopštenju pres službe Istražnog komiteta Rusije. U međuvremenu je procurio u javnost i snimak na kome se vidi kako autobus odjednom kreće na trotoar i završava u podvožnjaku.

Ranije danas TASS je objavio, pozivajući se na izvor iz Hitne službe, da je najmanje pet osoba poginulo, a više od 10 povređeno kada je autobus uleteo u pešački podzemni prolaz u Moskvi.

S druge strane, rusko Ministarstvo unutrašnjih poslova potvrdilo je da su četiri osobe stradale u nesreći. Vozač autobusa zadržan je u pritvoru.

"Teroristički napad je isključen. Vozač nije mogao da kontroliše svoje vozilo", rekao je izvor iz policije.

Policija ispituje dva uzroka koja su dovela do nesreće - vozač nije uspeo da kontroliše vozilo ili tehnički kvar.

Nesreća se dogodila u blizini metro stanice Slavjanskij buljvar kada je u prolazu bio veliki broj ljudi.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! VLADA SRBIJE JEDVA DOBILA TROJKU!!!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track