(VIDEO) HOROR NA POROĐAJU: Lekari cimali i vukli bebu dok joj nisu otkinuli glavu!
Foto: Youtube

skandalozno

(VIDEO) HOROR NA POROĐAJU: Lekari cimali i vukli bebu dok joj nisu otkinuli glavu!

Planeta -

Užas koji se dogodio u jednom argentinskom porodilištu šokirao je javnost.

Lekari su prillikom porođaja otkinuli glavu detetu.

Natalija Velaskez (30) je dobila trudove 25. decembra i otišla u bolnicu gde je ubrtzo počeo porođaj.Međutim beba se zaglavila, a lekari su, umesto da odmah urade carski rez, nastavili ženu da porađaju prirodno.

Beba je krenula nogicama napolje, ali joj se glava zaglavila i tu je počeo pravi horor za porodilju. Natalija kaže da su bebu vukli i mučili na porođaju i da je molila lekare da je porode carskim rezom, ali da su joj rekli da nema nikoga da ga uradi.

"Osećala sam kako je cimaju i okreću. To je bilo užasno bolno. Rekla sam im da povređuju i mene i bebu, i da to boli, a doktorka je rekla da to nije istina", priča Natalija koja je na porođajnom stolu doživela najgori horor.

"Rekli su mi da raširim noge, a onda su izvukli bebu. Nisam je videla celu, samo nožice, a onda su naredili da me hitno voze u salu. Kada sam pitala zašto, rekli su da je bebina glava ostala u stomaku i da moraju hitno da me operišu", plačući se priseća Natalija.

"Ne sećam se ko je povukao bebu tako jako da joj je otkinuo glavu od tela, da li lekar ili babica", priča nesrećna majka.

Ona je na kraju ipak morala pod nož jer je bebina glava nije izašla iz kanala. Njen suprug kaže da je otišao da kupi pelene i sve što treba za bebu, a da su ga lekari sačekali sa obezglavljenim telom novorođenčeta.

"Vratio sam se sa pelenama koje je osoblje bolnice tražilo da kupim, a zatekao sam suprugu kako urla uplakana i u bolovima da su nam ubili dete i otkinuli mu glavu", priseća se Natalijin suprug.

Majka je podigla tužbu protiv lekara zbog svega što se dogodilo. U bolnici su rekli da nisu uradili carski rez jer je majka bila otvorena već 11 centimetara.

"Beba je krenula karlično, ali kada je trebalo da izađe glava grlić materice se zgrčio i glava je ostala zaglavljena. Odmah su pozvali još lekara sa namerom da posebnim manevrima oslobode dete, ali je tada došlo do nesreće i glava je otkinuta", rekao je direktor bolnice Hoze Fernandez.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) AKROBATKINJA PADA, DECA VRIŠTE! Cirkuska tačka se pretvorila u horor!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja