(UZNEMIRUJUĆI FOTO) NAREDIO DA IM SE RAŠIRE NOGE, PA IM UVRTAO GENITALIJE: Zatvorski čuvar iz Njujorka optužen za stravično mučenje zatvorenika
Foto: Fejsbuk

mlatio ih i palicom

(UZNEMIRUJUĆI FOTO) NAREDIO DA IM SE RAŠIRE NOGE, PA IM UVRTAO GENITALIJE: Zatvorski čuvar iz Njujorka optužen za stravično mučenje zatvorenika

Planeta -

Zatvorski čuvar iz Njujorka je pod istragom posle navoda da je izvršio jezivo mučenje zatvorenika koristeći vodu, kao i da ih je hvatao za genitalije.

Spisi koji su se ove nedelje pojavili pred njujorškim Vrhovnim sudom u Albaniju optužuju poručnika Troja Mičela da je dva zatvorenika stravično mučio tokom prošle godine, tako što bi ih prvo okovao, a zatim sipao vodu u njihova usta.

Navodi protiv Mičela takođe sadrže u sebi podatke da je hvatao i uvrtao genitalije zatvorenika palicom.

Jedan incident navodno se dogodio 14. septembra 2016. godine. Žrtva je tada bio zatvorenik Metju Rejmond koji je u tom incidentu ozbiljno povređen, toliko da je morao da urinira pomoću sonde, kako ističe njegov advokat.

"Brutalan u svom napadu, poručnik Mičel je zatim naredio svom pomoćniku da raširi noge mog klijenta, posle čega je poručnik silovito zgrabio i uvrtao testise i penis gospodina Rejmonda, nazvavši ga "glupim malom pi**icom", ističe advokat.

foto: New York State Department of Corrections and Community Supervision

Prema dokumentima suda u Albaniju, Mičel nije delovao sam, već je dobijao pomoć od drugih službenika.

Rejmond takođe tvrdi da je bio mučen i kada se vratio iz zatvorske bolnice, u kojoj je bio zbog komplikacija povezanih sa traumatskom povredom mozga, zadobijenom godinama pre nego što je došao u zatvor.

U sudskim spisima se navodi da Mičel tada udario Rejmonda u facu, vrat i grudi. Potom ga je udario palicom u prepone, što je ponovio više puta, navodi se u spisima.

Drugi zatvorenik, Dino Karoseli, mučen je od strane Mičela po istom principu 2002. godine.

foto: New York State Department of Corrections and Community Supervision

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto: Fejsbuk, New York State Department of Corrections and Community Supervision

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR VESTI UŽIVO: Evo šta je Vučić u Zagrebu poručio Srbima i Hrvatima

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja