PRVI TRAMPOV ŠEF KABINETA ŠOKIRAO: Kada je on ušao u Belu kuću nastao je haos!
Foto: Reuters

Rajns pribus

PRVI TRAMPOV ŠEF KABINETA ŠOKIRAO: Kada je on ušao u Belu kuću nastao je haos!

Planeta -

Rajns Pribus, prvi šef kabineta američkog predsednika Donalda Trampa, tvrdi da su svi izveštaji o haosu tokom prvih dana u Beloj kući istiniti.

On je, zapravo, naveo u knjizi, koja će uskoro biti objavljena o šefovima Bele kuće: "Prihvatite sve što ste čuli i pomnožite sa 50", preneo je AP.

Pribusova sećanja na dane u Beloj kući deo su knjige Krisa Vajpla "Čuvari kapije: Kako šefovi Bele kuće definišu svako predsedavanje" čiji je adaptirani izvod objavljen je u magazinu Veniti Fer.

Jedna haotična epizoda, koju je Pribus opisao je njegov odlazak do parkinga u Beloj kući, kako bi nagovorio državnog tužioca Džefa Sešensa da odustane od ostavke.

"Rekao sam - ne možeš da podneseš ostavku. To je nemoguće. Razgovaraćemo sada o tome. Onda sam ga iz kola izvukao i vratio u moju kancelariju", objasnio je Pribus.

Posle toga, kako je dodao, potpredsednik Majk Pens i savetnik Stiv Benon nastavili su da ubeđuju Sešensa da odustane od ostavke sve dok nije rekao da će razmisliti o tome.

Vajpl opisuje i da je Sešens kasnije predao ostavku u Ovalnom kabinetu, ali da je Pribus ubedio Trampa da je ne prihvati. Pribus je, takođe, rekao da je sprovodio nespešnu kampanju da obuzda tvitovanje američkog predsednika Trampa.

Kurir.rs/Tanjug

Foto: Reuters

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) SRBIJA PROSLAVILA DAN DRŽAVNOSTI U ORAŠCU! Evo šta je predsednik Vučić rekao o srpskom nestajanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track