(FOTO) OVO JE NAJTUŽNIJI PRIZOR NA DAN ZALJUBLJENIH: Rešio je da praznik proslavi sa svojom ženom iako je ostao bez nje
Foto: Facebook / Chasidy Gwaltney

u teksasu

(FOTO) OVO JE NAJTUŽNIJI PRIZOR NA DAN ZALJUBLJENIH: Rešio je da praznik proslavi sa svojom ženom iako je ostao bez nje

Planeta -

Rezervaciju u romantičnom restoranu gotovo je bilo nemoguće dobiti na Dan zaljubljenih jer su parovi širom sveta pohrlili da obeleže svoju ljubav. Međutim, prizor koji je zabeležila jedna žena iz Teksasa, rastužio je svakog ko je video.

Tužan ali doteran, stariji muškarac je sedeo sam za stolom i večerao. Za sve koji su ga videli on je bio sam, ali zapravo, preko puta njega na stolu bila je urna sa pepelom njegove pokojne supruge.

Sto je bio postavljen za dvoje, čaše sa vinom takođe, a na njemu se nalazila i tradicionalana čestitka za ovaj praznik na kojoj je pisao "Ti i ja".

Čejsidi Gvolti koja je fotografisala i postavila ova tužni prizor na društvene mreže, kaže da je najpre pomislila da stariji gospodin sedi sam jer čeka svoju dragu. Međutim, kada je shvatila da niko ne dolazi, primetila je urnu na stolu.

"Ono što sam danas videla nateralo me je da shvatim da nećemo zauvek moći jedno drugo da držimo za ruku, da pričamo, volimo, igramo se ili čak da se ljutimo s vremena na vreme. Naizled, ovaj čovek provodi sam Dan zaljubljenih, ali zapravo, njegova žena je s njim, preo puta njega za stolom" napisla je Čejsidi.

Fotografija koju je postavila raširila se momentalno na društvenim mrežama, i samo tokom noći imala je više stotina hiljada deljenja.

Kurir.rs / Foxnews.com

Foto: Facebook / Chasidy Gwaltney

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja