(VIDEO) SNIMCI KOJI NAJBOLJE POKAZUJU SAV HOROR PUCNJAVE NA FLORIDI: Deca su prestravljeno ležala na podu, a onda su se otvorila vrata učionice i ušao je naoružani muškarac
Foto: Youtube/Printscreen

PREŽIVELI PAKAO

(VIDEO) SNIMCI KOJI NAJBOLJE POKAZUJU SAV HOROR PUCNJAVE NA FLORIDI: Deca su prestravljeno ležala na podu, a onda su se otvorila vrata učionice i ušao je naoružani muškarac

Planeta -

Učenici srednje škole Mardžori Stounemen Daglas u američkoj saveznoj državi Floridi svojim mobitelnim telefonima su pokušali da dokumentuju pokolj i haos koji je u sredu počinio Nikolas de Hesus Kruz.

Ubica je tog dana u školu uneo poluautomatsku pušku AR-15 i kroz vrata učionica stao da puca po učenicima i osoblju škole. Kruz je kasnije istražiteljima otkrio da je svojoj torbi imao rezervnu municiju.

Podsetimo, u njegovom krvavom pohodu poginulo je 17 ljudi, a ranjeno više desetina. Pucnjava je trajala tri minuta.

Snimci koji su se pojavili na društvenim mrežama pokazuju samo deo strahota koje su učenici proživeli.

U jednom snimku se mogu videti učenici kako sede na podu učionice i čekaju pomoć. U prostoriju najednom počinju da ulaze naoružani specijalci. Đaci su odmah podigli ruke u vazduh, a videlo se da su vrlo uznemireni i uplašeni jer se jednom od njih tresu ruke. Kada su videli naoružanog muškarca, u prvi mah su pomislili da je to ubica.

Na drugom kratkom videu može se videti telo ubijene devojke u lokvi krvi.

Prema pisanju stranih medija, učenici su, da bi došli na sigurno, morali da trče po krvavim hodnicima.

Na jednoj od fotografija koje su se pojavile na Snepčetu vide se rupe od metaka na laptopu jednog od učenika.

"Bilo je stvarno loše. Svuda je bilo rupa od metaka. Svi su bili u panici. Nisam video napadača, ali pucao je u moju učionicu. Nije mogao da uđe jer su vrata bila zaključana", rekao je Metju Voker.

Nakon što je Kruz pucao s 10 do 12 metaka u njegovu učionicu, produžio je dalje do drugih. "Samo je išao od učionice do učionice i nasumično pucao u decu", priseća se šokirani učenik.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) OVO JE PUŠKA IZ KOJE SU UBIJANA DECA NA FLORIDI! AR-15 omiljena među masovnim ubicama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track