(VIDEO) BRUTALNO SVEDOČENJE OSUMNJIČENOG ZA SMRT DEVOJKE: Ona me je unajmila preko oglasa da je upucam u glavu!
Foto: Printscreen/ Twitter, Foto: Printscreen Twitter

HOROR

(VIDEO) BRUTALNO SVEDOČENJE OSUMNJIČENOG ZA SMRT DEVOJKE: Ona me je unajmila preko oglasa da je upucam u glavu!

Planeta -

Muškarac koji je uhapšen je zbog ubistva devojke iz Kolorada, rekao je istražiocima da ju je ubio jer ga je ona unajmila da to učini.

Jozef Mekdenijel Lopez (22) je rekao da je odgovorio na oglas na sajtu "Kregslist" u kom je Natali Bolindžer (19) navela da "želi da bude upucana".

Kako se navodi u sudskom izveštaju, Jozef je opisao da su on i Natali prvo razmenjivali poruke, posle čega ju je pokupio ispred njenog stana u Brumfildu, severno od Denvera. Lopez je još rekoa kako je pokušavao da je odvrati od te namere. Njih dvoje su nastavili da se voze okolo, dogovarajući se oko isplate, sve dok se nisu zaustavili na mestu na kom ju je upucao. Jozef je izjavio da je Natali obezbedila pištolj, prenosi CBS.

Natali Bolindžer je pronađena 29. decembra, dan nakon što je njen dečko prijavio nestanak. On je još prijavio da mu nedostaje i pištolj.

Autopsija je otkrila da je ubijena hicem u glavu i da je imala potencijalno smrtonosnu količinu heroina u organizmu.

Istražioci su povezali Lopeza sa slučajem kada su pronašli više od 100 tekstualnih poruka koje su razmenjene u noći kada je umrla.

"Šerifova kancelarija dobila je brojne pozive u vezi sa komunikacijom koju je Natali imala sa drugim ljudima", rekao je Majkl Mekintoš, okružni šerif.

"Posmatrajući sve te podatke, sprovodeći brojne intervjue, uspeli smo di identifikujemo Jozefa Lopeza", rekao je on.

Mekintoš je rekao da su njegovi istražioci kontaktirali Lopeza i zatražili od njega da u četvrtak dođe na saslušanje. Uhapšen je pošto je dobrovoljno došao na informativni razgovor.

Lopez je ispričao istražiteljima da kada su njih dvoje stigli na mesto na kom je upucana, ona je "klekla na zemlju, što je i on učinio sa njene leve strane, blago ispred", navodi se u sudskom izveštaju. Nakon toga su se zajedno pomolili, on je ustao, zatvorio oči i opalio metak. Lopez je još rekao policajcima da je pištolj još uvek u prtljažniku njegovog automobila.

Istražioci su pronašli oružje, međutim smatraju da je prerano da se ono poveže sa ubistvom Bolindžerove.

"Samo zato što imamo osumnjičenog u pritvoru, ne znači da je istraga završena", rekao je.

U pismenom izveštaju se ne navode nikakvi dokazi koji bi potkrepili Lopezove tvrdnje, niti je naznačeno koliko je heroina bilo u organizmu Natali.

Osim toga, nalazi autopsije su pokazali da je i ranije koristila met i heroin.

Istražiocui su naveli da su pojedini članovi porodice i prijatelji rekli da je Natali i ranije imala suicidne misli, dok su drugi rekli da je bila srećna i da se radovala što nastavlja školovanje.

Sa sajta "Kregslist" koji se inače bavi objavljivanjem raznih oglasa, do sada nisu davali komentare povodom ovog slučaja.

Kurir.rs/ CBS

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track