(VIDEO) OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK OTROVANOG RUSKOG ŠPIJUNA: Šetao sa ćerkom, a u sledećem trenutku im je izlazila pena na usta
Foto: Youtube/Printscreen

ISTRAŽUJE SE ŠTA SE DOGODILO

(VIDEO) OBJAVLJEN POSLEDNJI SNIMAK OTROVANOG RUSKOG ŠPIJUNA: Šetao sa ćerkom, a u sledećem trenutku im je izlazila pena na usta

Planeta -

Posle vesti da je bivši ruski špijun s prebivalištem u Velikoj Britaniji u kritičnom stanju zbog navodnog trovanja, procurio je i njegov navodni poslednji snimak pre nego što se srušio.

Sergej Skripalj (66) bio je sa svojom ćerkom Julijom u tržnom centru. Ona inače živi u Rusiji, ali je bila u poseti ocu. Njegova supruga, sin i stariji brat umrli su u poslednje dve godine.

Na snimku nadzorne kamere od nedelje u 15:47 vidi se kako dvoje ljudi, za koje se veruje da su upravo Skripalj i Julija, šetaju tržnim centrom u Salzburiju, gde bivši špijun živi.

Manje od pola sata posle toga pronađeni su u nesvesti na klupi tržnog centra. Kako je jedan očevidac opisao, oči su im bile bele, a pjena im je izlazila na usta. Hitna pomoć je pozvana i brzo došla na mesto, posle čega je Julija odvezena helikopterom u bolnicu, a Sergej vozilom hitne pomoći.

Policija i daje istražuje kojom supstancom su otrovani. Međutim, na mesto incidenta ubrzo posle hitne pomoći došao je tim za dekontaminaciju i testiranje u zaštitnim odelima, a kako javljaju britanski mediji, dvoje pripadnika hitnih službi takođe je završilo u bolnici.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Youtube/Printscreen

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI: KO ĆE BITI GRADONAČELNIK? Evo ko je najveći favorit u kladionicama!?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track