(VIDEO) PROFESORKA OPTUŽENA ZA SEKS SA UČENIKOM (17): Usledila je suspenzija, ali ovakvu reakciju đaka niko nije očekivao
Foto: PrintScreen YT

protest

(VIDEO) PROFESORKA OPTUŽENA ZA SEKS SA UČENIKOM (17): Usledila je suspenzija, ali ovakvu reakciju đaka niko nije očekivao

Planeta -

Učenici jedne srednje škole u Koloradu protestuju zbog suspenzije profesorke drame koja je optužena za kršenje pravila jer je imala emotivnu vezu sa učenikom ove škole.

Keri Bernhart Roberson (47) je pod suspenzijom od kraja februara ove godine zbog anonimne dojave da je stupila u emotivnu vezu sa učenikom Rajanom Maikelom (17).

Kako mediji javljaju, dečak je 27. februara hitno sa časa odveden u kancelariju direktora škole gde su ga pitali u kakvim je odnosima sa svojom profesorkom.

"Rekli su mi da je neko anonimno prijavio gospođu Roberson i mene da smo imali seksualnu vezu. Rekao sam im da su te optužbe protiv nas dvoje maliciozne i lažne. Nemam ideju ko bi mogao tako nešto da izmisli", izjavio je Rajan.

Njegovi drugovi iz razreda takođe su šokirani ovim navodima, govoreći da su insinuacije lažne i veoma prljave zbog čega su i otpočeli tihi protest u dvorištu škole i traže od admiinistracije da povuče suspenziju, kao i da poštuje slobodu izražavanja u njihovom školskom teatru.

Dramska sekcija kojom je Robersonova vodila na svom repertoaru se bavila težim temama, postavljajući na scenu književna dela koja se bave devijacijama unutar porodice, samoubistvima, kao i homoseksualizmom, zbog čega roditelji misle da su upali u oči odboru škole.

"Ona koristi kreativan, umetnički način izražavanja da prezentuje tabu teme publici koja je, nažalost, veoma konzervativna", izjavila je jedna majka.

Iz policije su kratko rekli da su upoznati sa slučajem, da rade na njemu, ali da zbog toka istrage još uvek ne mogu da izdaju saopštenja.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Tviter/Facebook

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) ŠTA SU KOŠTUNIČINI LJUDI TRAŽILI KOD LEGIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja