PRIMETILI SU DA IM SE ĆERKICA ČUDNO SMEJE: Odveli su je kod doktora i saznali UŽASNE VESTI!
Foto: Facebook/printscreen

PRIMETILI SU DA IM SE ĆERKICA ČUDNO SMEJE: Odveli su je kod doktora i saznali UŽASNE VESTI!

Planeta -

Roditelji male Megan Evans jedne noći su primetili da se devojčica smeje malo drugačije nego obično.

Odlučili su da je odvedu kod lekara, gde se ispostavilo da je “iskrivljeni” osmeh posledica tumora u mozgu koji je dostigao veličinu mandarine.

Sedmogodšnja devojčica podvrgnuta je 12-časovnoj operaciji u Kraljevskoj dečjoj bolnici u Glazgovu, a četiri meseca kasnije ona se polako oporavlja. Nažalost, ostale su posledice: Megan vidi samo tri odsto i mora da se oslanja na štap pri hodu.

- Počela je da uči Brajevo pismo. Pretrpela je mnogo toga i morala je mnogo da se prilagođava. Veoma smo ponosni na nju zbog načina na koji je sve to primila - kaže njen tata Džejson.

foto: Facebook Printscreen

Otac otkriva da devojčica posle operacije nije mogla da govori, a kada je progovorila, pričala je kao beba.

- Na sreću, ponovo je počela normalno da govori - kaže otac.

Roditelji su otvorili profil na Fejsbuku kako bi prikupili 5.000 funti za operaciju u Berlinu. Do sada su prikupili 30 odsto sredstava. U tekstu koji su napisali u njeno ime, roditelji su opisali šta joj se desilo i apelovali na korisnike da doniraju novac:

- Dr. Federov i njegov jedinstveni tim iz Centra za obnavljanje vida primenjuju metodu lečenja električnom stimulacijom, koja je bila uspešna kod više osoba različitih godina i omogućila da im se vrati pet odsto do 100 odsto vida.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track