(VIDEO) BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA TVRDI DA JE BILA TRAMPOVA LJUBAVNICA: Bili smo zajedno 10 meseci, Melanija je baš tada rodila sina...
Foto: Printscreen/ Twitter

BELA KUĆA DEMANTUJE

(VIDEO) BIVŠA PLEJBOJ ZEČICA TVRDI DA JE BILA TRAMPOVA LJUBAVNICA: Bili smo zajedno 10 meseci, Melanija je baš tada rodila sina...

Planeta -

Karen Mekdugal, bivša Plejboj zečica koja tvrdi da je bila u ljubavnoj aferi sa Trampom se pojavila pred kamerama i do detalja opisivala njen navodni odnos sa sadašnjim predsednikom SAD.

Zečica je nekoliko puta čak i zaplakala, rekavši da je sa Trampom imala divan odnos i da joj je tada bogati biznismen stalno govorio kako je voli.

Sa suzama u očima prepričala je situaciju kada ju je Tramp navodno odveo u njegov stan i pokazao spavaću sobu u kojoj spava Melanija.

"Spavali su u odvojenim sobama, to mi je bilo čudo, ali sam pomislila da možda imaju probleme", rekla je Mekdugalova ističući da joj je bilo veoma teško da uđe u kuću oženjenog muškarca čija se žena upravo porodila.

"Jedva sam čekala da izađem napolje. Raditi nešto loše je jedno, ali raditi to loše u nečijoj kući, u nečijem krevetu... Srce mi se steglo", rekla je.

Na pitanje novinara da li ima nešto da poruči Melaniji ukoliko bude gledala, zečica je jedna zadržala suze.

"To je teško pitanje. Šta bih joj mogla reći, osim: Izvini, žao mi je", rekla je.

Bela kuća ponovo je demantovala tvrdnje Mekdugalove i istakla da su navodi da je bila u vezi sa Donaldom Trampom lažni.

Kurir.rs/ CNN

Foto: Printscreen/ Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja