(VIDEO) ONA JE SAM ĐAVO: Do smrti izgladnjivala dečačića (2) da bi isterala demone iz njega!
Foto: Printscreen YouTube

horor

(VIDEO) ONA JE SAM ĐAVO: Do smrti izgladnjivala dečačića (2) da bi isterala demone iz njega!

Planeta -

Bendžamin Aparici (2) iz Dalasa umro je od gladi pošto su mu roditelji više od tri nedelje nisu davali da jede verujući da ga je zaposeo đavo!

Roditelji su otišli kod pastorke Arejsli Mezi i zatražili od nje savet, a ona im je rekla da detetu ne daju hranu kako bi đavo napustio njegovo telo. Na stravičnom snimkui takozvane 'ceremonije vaskrsnuća', koja je prikazana na suđenju, vidi se kako se mališan pretvorio u kosti i kožu.

Na snimku se vidi i kako majka drži dečakovo telo, sa kog visi odeća, i izgovara molitve na raznim jezicima i priziva Boga. Pored nje stoji njen suprug, još jedan pastor i drugi vernici.

Na sudu je objavljen i snimak na kom se vidi kako Meza drži dečaka preko kolena sa skinutim pantalonama i udara ga po stražnjici. Potom se čuje detetov plač. Bendžamin je vidno izmučen, oko očiju ima crne krugove, obrazi su mu upali, a ključne kosti ispale. Toliko je izrcvaren da nema snage nida drži glavu uspravno.

Meza je na sudu rekla da je učinila ono što je Bog od nje tražio ikako bi dete očistila od nečistih sila.

Rekla je da joj je 'Duh' rekao da bi dečak trebao da jede, ali kada bi zaboravio da kaže 'Amin' posle molitve ili ne bi pravilno koristio toalet ona bi ga za kaznu opet izgladnjivala.

Bendžamin , međutim nije bio jedina žrtva ove pastorke. Decu svojih sledbenika odvajala je od majki odmah po rođenju iako su svi živeli pod istim krovom. Vodila je raspored izgladnjivanja i za drugu decu, ali iz nekog razloga, Bendžamina je najčešće kažnjavala. Kada su je na sudu pitali zašto je to radila, nije dala jasan odgovor.

Svedokinja Nazaret Zurita, rekla je da Meza znala Bendžaminove roditelje i pre njegovog rođenja i da nisu smeli da je prijave policiji posle smrti sina jer su bili ilegalni imigranti.

Zurita je otkrila da su Mezini sledbenici živeli s njom i suprugom u svojevrsnoj komuni. Uverila ih je da je proročica i da može da isteruje demone. Na njima je izvodila egzorcizam i terala ih na post. Kad bi joj se netko suprotstavio, Meza bi ih optuživala da iz njih progovara đavao. Ona je na kraju osuđena na 99 godina zatvora.

Kurir.rs/Dejli mejl

Foto printscreen Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track