(UZNEMIRUJUĆE) MAJKA GA DRŽALA U LANCIMA 12 GODINA, A RAZLOG ĆE VAM SLOMITI SRCE: Nisam imala izbora nego da ga vežem i zaključam!
Foto: Printscreen/ Youtube

UŽAS

(UZNEMIRUJUĆE) MAJKA GA DRŽALA U LANCIMA 12 GODINA, A RAZLOG ĆE VAM SLOMITI SRCE: Nisam imala izbora nego da ga vežem i zaključam!

Planeta -

Strani mediji objavili su šokantan snimak na kome se vidi gluvonemi muškarac u lancima, a potvrđeno je da ga je majka držala zaključanog u kući više od 10 godina.

Stravični snimci koji su isplivali u javnost prikazuju gluvonemog Vanga Džićijanga (41) koji je vezan lancima u kamenoj kući. Njegova majka Jue Rong (77) priznala je da ga je držala vezanog poslednjih 12 godina da bi ga sprečila da povredi druge.

Vang je rođen kao gluvonem i kao mali poslat je u školu za decu sa posebnim potrebama. Međutim, počeo je da razvija psihološke probleme, jer su ga druga deca zlostavljala. Nakon toga su ga poslali kući gde su ga roditelji vezali.

Njegova majka je rekla da mu se stanje vremenom pogoršavalo i počeo je da napada druge ljude po selu Dengfeng, u provinciji Henan.

"Dok mi je moj muž bio živ, on se brinuo o našem sinu. Ali kada je umro pre 12 godina ja nisam mogla sama da kontrolišem", rekla je Rong.

Kako je rekla, nije imala izbora nego da ga veže i zaključa u kamenoj kući.

Njegova starija sestra Vang Šufen (50), plakala je svaki put kada bi posetila brata koji je život provodio kao životinja. Kako je rekla, slamalo joj srce kada bi je brat molio da ga oslobode.

Lokalna vlast je obezbedila porodici subvencije, ali i da se nada da će javnost pomoći da se prikupi dovoljno sredstava da se Vang pošalje u psihijatrijsku bolnicu na lečenje i negu.

Kurir.rs/ Miror

Foto: Printscreen/ Youtube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja