KAD PIJANI MORNAR UPROPASTI SVADBU: Upao na venčanje, pipkao mladu, pljuvao gostima u čaše i na kraju stvarno preterao!
Profimedia, Ilustracija, Foto: Profimedia

oficir kraljevske mornarice

KAD PIJANI MORNAR UPROPASTI SVADBU: Upao na venčanje, pipkao mladu, pljuvao gostima u čaše i na kraju stvarno preterao!

Planeta -

Sofi Simonds iz Škotske će svoju svadbu, kao i sve mlade, pamtiti do kraja života, ali ne baš kao najsrećniji dan. Bar ne od momenta kada je nepozvan na svadbu upao pijani mornar i počeo nedolično da se ponaša, vređa goste i pljuje im u čaše, pipka mladu i na kraju urinira po vratima.

Oficir Kraljevske mornarice Glen O'Konor (32) došao je u hotel u kojem se venčanje održavalo kako bi gledao prenos fudbalske utakmice. Ali, kada je na polici u baru ponestalo viskija, iako je već popio i previše, O'Konor se uputio ka sali gde je bila proslava venčanja.

Najpre je prekinuo razgovor između mlade i njene svekrve, pokušavajući da joj poljubi ruku. Potom joj je stavio ruku na leđa, a zatim je spustio do zadnjice. Mlada se odmah pomerila "van njegovog dometa" a supervizor hotela ga je zamolio da se udalji.

Tada je, na zaprepašćenje svih zvanica, mornar počeo da urinira po hotelskim vratima. U međuvremenu je rešio i da vređa goste, pljuje im u čaše i lice, a kada se konačno našao napolju, skinuo se naočigled svih i urinirao na parkingu.

On je na sudu izjavio da priznaje da se ponašao agresivno, nepristojno i napadno u pokušaju da prvo poljubi mladinu ruku, a potom pokušao i da je dodirne za zadnjicu.

Izjasnio se krivim i za uriniranje i pljuvanje unutar prostorija hotela, a sud mu je za ta dela odredio kaznu od 700 funti. Takođe, suočen je i sa disciplinskim postupkom u Kraljevskoj mornarici.

Kurir.rs / Daily Mail

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) SVET BRUJI O SPEKTAKULARNOJ SVADBI BOSANKE I BOSANCA U SIDNEJU: Misica u čipkanoj venčanici ostavila bez dah, ali o OVOJ slici ipak svi pričaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja