(FOTO) SKANDAL! PADALA U KOMU I VASKRSAVALA PO POTREBI? Julija Skripalj ćaskala na Vkontakte dok je navodno bila u kritičnom stanju bez svesti! Evo dokaza!
Foto: Printscreen/ Twitter

KAKO ĆE LONDON OVO DA OBJASNI

(FOTO) SKANDAL! PADALA U KOMU I VASKRSAVALA PO POTREBI? Julija Skripalj ćaskala na Vkontakte dok je navodno bila u kritičnom stanju bez svesti! Evo dokaza!

Planeta -

Julija Skripalj (33), ćerka bivšeg dvostrukog špijuna Sergeja Skripalja, koja je u navodno u komi od 4. marta, kad su ona i njen otac otrovani nervnim agensom u Solzberiju, gde žive, ulazila je na svoj nalog na najpopularnijoj ruskoj društvenoj mreži Vkontakte dok je bila u komi!

Julija je ulazila na svoj profil na Vkontakte tri dana posle trovanja, 7. marta u 08.35, dok je, kako tvrde britanske vlasti, uveliko bila u komi.

foto: Printskeen Twitter

Ona je navodno svesti došla 29. marta, a ruske vlasti su odmah zatražile da im se omogući pristup i razgovor s njom, što je Britanija po zakonu dužna da omogući jer je Julija ruska državljanka.

Činjenica da se ona logovala na Vkontakte dok je bila u komi ima dva objašnjenja: ili nije bila u komi ili se neko drugi, to jest pripadnici raznih engleskih obaveštajnih službi, logovao na njen profil i rovario po njenim podacima.

Podsećamo, na dan trovanja Skripaljevi su na četiri sata isključili GPS na svojim smartfonima, što znači da nisu hteli da se zna gde su.

Velika Britanija je za trovanje Sergeja i Julije Skripalj bez ikakvih dokaza optužila Rusiju i pokrenula diplomatski rat svetskih razmera, koji je doveo do toga da zapadne države i njihovi saveznici, predvođeni Britanijom i SAD, proteraju veliki broj ruskih diplomata. Rusija je na to recipročno odgovorila.

Kurir.rs/TV Zvezda.ru

Foto: Printscreen Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track