(VIDEO) KRENULI U PATROLU, PA NAIŠLI NA NEMAN: Ova ajkula je bila veća i od njihovog čamca! Posle su joj čak dali i nadimak
Foto: Facebook/South Australia Police

NEPRIJATNO IZNENAĐENJE

(VIDEO) KRENULI U PATROLU, PA NAIŠLI NA NEMAN: Ova ajkula je bila veća i od njihovog čamca! Posle su joj čak dali i nadimak

Planeta -

Policija u Južnoj Australiji objavila je snimak bliskog susreta s velikom belom ajkulom.

Oni su bili u patroli u gumenom čamcu i kretali su se prema ribarima kako bi nasumično testirali posadu na ilegalne supstance.

foto: Facebook/South Australia Police

Međutim, primetili su da ih prati ajkula koja je bila duža od njihovog čamca od 4,5 metara. Posle nekoliko minuta, morski pas se udaljio od policijskog čamca i počeo da kruži oko ribarskog broda. Tada su službenici odahnuli i odlučili da ajkulu nazovu Noa.

Mark Oats, jedan od ljudi na ribarskom brodu, izjavio je da je njegov prijatelj u jednom trenutku opsovao i rekao: "Pogledaj kolika je ova stvar koja se stvorila iza nas!. Tada sam rekao policiji da se ne približavaju jer je ajkula blizu nas". "Samo smo sedeli oko 10 ili 15 minuta. Tada je stigao veliki policijski brod koji je snimio ajkulu iz vazduha. Mogu vam reći da smo ulovili jako malo riba", ispričao je Oats.

Kurir.rs/Index.hr Foto: Facebook/SA Police News

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

PIJAN JE SKOČIO U BAZEN PUN AJKULA: Zažalio je čim je dotakao vodu! UŽAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track