(VIDEO) SVI SU TRAGALI ZA KVENTINOVOM TRUDNOM DEVOJKOM: Kada je policija otvorila kofer u njegovom podrumu, unutra su pronašli pravi HOROR
Foto: Youtube/Printscreen

ZLOČIN

(VIDEO) SVI SU TRAGALI ZA KVENTINOVOM TRUDNOM DEVOJKOM: Kada je policija otvorila kofer u njegovom podrumu, unutra su pronašli pravi HOROR

Planeta -

Kventin Nil (27) iz Viskonsina uhapšen je zbog gnusnog ubistva svoje trudne devojke.

Policija je pronašla telo Šenon Mani (21) u koferu, dva dana nakon što je porodica prijavila njen nestanak. U vreme ubistva bia je u petom mesecu trudnoće.

Mani je bila studentkinja stomatologije, a kada prošlog petka nije preuzela mlađeg brata iz škole i nije se pojavila u kozmetičkom salonu gde je radila, porodica se uznemirila.

Tokom policijskog saslušanja, Nil je delovao uznemireno i rekao je da "neće da sarađuje" kada je upitan o tome gde bi Mani mogla da bude. Takođe, on je promenio svoje svedočenje, pa iako je prvobitno kazao da joj je poslao poruku 13. aprila, ali nije dobio odgovor, onda je predočio da mu je ona tog dana poslala fotografiju.

Istražitelji su kasnije pronašli njihovu prepisku koju su imali na dan ubistva. On ju je pitao da li je kod njegove kuće, a ona mu je napisala da uskoro stiže. Pretragom te lokacije dva dana kasnije pronađena je krv u podrumu.

Nil je tvrdio da je poslednji put video Mani u poslepodnevnim časovima 12. aprila, ali kada je upitan za krv priznao je da je Mani bila kod njega narednog dana. Saopštio je da je došlo do svađe, pa i da joj je pokazao pištolj koji je kupio "za zaštitu". Rekao je da je Mani uzela oružje i nož iz kuhinje, a onda pokušala da povuče obarač, ali nije mogla da puca jer je bio zaključan.

Posle je priznao da je dva puta zapucao i da ju je pogodio u glavu, posle čega je pala niz stepenice u podrum, a onda je "nasrnula na njega", pa je on uzeo nož i više puta je ubo u predelu glave i vrata. Navodno, Nil je posle toga odveo policajce do skladišta koje je iznajmio gde su pronašli telo Mani u koferu sa kesom preko glave. Zglobovi i članci su joj bili vezani samolepljivom trakom kojom su joj i oči bile prekrivene. U koferu su nađeni i krvavi peškiri, samolepljiva traka, drška noža i sečivo. Nil je policajcima rekao da će Manin telefon pronaći u jezeru, a njenu tašnu u kanti za smeće na benzinskoj stanici.

Inače, Mani se nadala da će postati zubar, a pored posla u kozmetičkom salonu, ona je takođe radila sa decom sa specijalnim potrebama.

"Bila mi je kao mlađa sestra, stvarno mi je teško. Bila je divna. Ne znam... Ona ne bi povredila ni muvu, pa ne znam kako je ovo moglo da joj se dogodi. Želela je da promeni svet. Želela je. Izvinite. Ona je imala mnoge snove koje nije dobila priliku da ostvari", rekla je njena prijateljica Kristina Hik.

Kurir.rs/Dejli mejl Foto: Youtube/Printscreen

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja