(VIDEO) ZAŠTO SE SVI ONI SMEJU NA SAHRANI? Ova fotografija Melanije, Bušovih, Klintonovih i bračnog para Obama je ŠOKIRALA SVET!
Foto: Printscreen Youtube

bruka

(VIDEO) ZAŠTO SE SVI ONI SMEJU NA SAHRANI? Ova fotografija Melanije, Bušovih, Klintonovih i bračnog para Obama je ŠOKIRALA SVET!

Planeta -

Sahrani bivše prve dame Barbare Buš, koja je preminula u 92. godini, prisustvovali su prva dama Melanija Tramp i bivši predsednici Barak Obama i Bil Klinton sa svojim suprugama. Na zajedničkoj fotografiji koja je snimljena posle sahrane oni se opušteni i nasmejani, što je šokiralo javnost.

Kako objasniti njihove emocije. Oni nisu porodica, nisu prijatelji, i nisu tim. Zvanično veza između njih je da su svi živeli u Beloj kući, najvažnijoj rezidenciji zemlje, kao predsednici i prve dame.

Prisnost među njima takođe je neobična. Republikanac Džordž Buš je zagrlio suprugu i demokratu Hilari Klinton, a to se ne viđa često među nekadašnjim političkim rivalima, koji su sada povezani tako što su podelili retko i izvanredno iskustvo. Ali i nešto drugo.

"Slika nije mračna, iako je sahrana. Obama i Bil Klinton se široko smeju; Buš se osmehuje kao da je čuo vic. Izgledaju opušteno, možda zato što nema Trampa", piše Gardijan.

To je sigurno jedina stvar oko koje ova grupa može da se složi, piše list. Naime i Buševi, Klintonovi, Obame imaju svoje razloge da preziru Donalda. Buš stariji je otkrio je prošle godine da je glasao za Hilari umesto da podrži zvaničnog republikanskog kandidata Trampa. Buš mlađi je rekao da ostavlja svoj glasački listić prazan. Hilari je pokvario njen san, tvrdio je da Barak Obama nije rođen u SAD.

Donald Tramp navodno nije prisustvovao sahrani Barbare Buš u subotu u Hjustonu u Teksasu kako ne bi poštedeo porodicu "dodatnih snaga bezbednosti" koja bi došle sa njim.

Tako je ostavio Melaniju, da bude sama među svim tim ljudima koji preziru njenog muža i doveo je u krajnje neprijatnu situaciju, ali nije ni prvi put. Međutim ona se dobro snašla i sela pored Baraka Obame, i veselo ćaskala.

Kurir.rs/Gardijan

Foto printscreen YT

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track