(VIDEO) JEDNIM POTEZOM OSVOJILA SVA SRCA! O preslatkom gestu male princeze Šarlot bruji ceo svet!
Foto: Fonet/AP

ŠARLOTA OSVAJAČICA!

(VIDEO) JEDNIM POTEZOM OSVOJILA SVA SRCA! O preslatkom gestu male princeze Šarlot bruji ceo svet!

Planeta -

Pre nego što je sa suprugom Kejt predstavio prinovu u britanskoj kraljevskoj porodici, princ Vilijam je doveo dvoje starije dece, Džordža (4) i Šarlot (2) da vide mamu i novog batu, a svi se slažu da je predivna mala princeza ukrala šou!

Džordž i Šarlot su držali tatu za ruku svak na svojoj strani, a princeza se, kad su stigli pred okupljene novinare i građane, osmehnula i mahala prisutnima!

foto: Fonet/AP

Ako je ostalo još koje tvrdo srce, i ono je kapituliralo kad se malena pred ulazom u bolnicu okrenula i kraljevski elegantno još jednom pozdravila okupljene.

foto: Fonet/AP

Mala Šarlot početkom maja puni tek tri godinice, a Englezi komentarišu da ona već ima sve predispozicije koje čine jednu kraljicu.

foto: AP

Većina korisnika društvenih mreža složila se da je princezica najslađa na svetu, a mnogi kažu da u njoj vide Dajaninu naslednicu.

foto: EPA

"Princeza Šarlot je potpuno ukrala šou, ona je preslatka devojčica, srce mi se rastopilo kako je mahnula prisutnima", jedan je od komentara.

Podsećamo, vojvotkinja Kejt se juče ujutro porodila u bolnici Sent Meri u Londonu.

foto: Fonet/AP

Već popodne, sedam sati posle porođaja, sa suprugom Vilijamom predstavila je javnosti najmlađeg sina, koji još nema ime, i s porodicom otišla kući.

foto: AP

Iz Kensingtonske palate poručili su da je na svet stigao zdrav dečak težak 3.800 grama i da je princ Vilijam prisustvovao porođaju, koji je protekao u najboljem redu.

Novorođeni dečak je peti u naslednoj liniji za presto.

Kurir.rs/Dnevnik.hr

Foto: Fonet/AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track