Najnovije vesti

(VIDEO) MELANIJA OSTAVILA UTISAK NA BRIŽIT: Zabavna je i inteligentna, ali ne može ni prozor da otvori!
Foto: Printscreen Youtube

DAMA o prvoj dami

(VIDEO) MELANIJA OSTAVILA UTISAK NA BRIŽIT: Zabavna je i inteligentna, ali ne može ni prozor da otvori!

Planeta

Prva dama Francuske Brižit Makron pohvalila je prvu damu SAD Melaniju Tramp posle svoje trodnevne posete Vašingtonu, rekavši da je "zabavna i inteligentna".

Brižit Makron je istakla da se s "ljubaznom, šarmantnom i inteligentnom" Melanijom Tramp dodatno zbližila ove nedelje. Predsednik SAD Donald Tramp i njegova supruga Melanija prvi put su se sastali s predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i njegovom suprugom Brižit u julu u Parizu.

Prema rečima Brižit Makron, Melanija Tramp je veoma drugačija privatno. Melanija (48), nekadašnji model iz Slovenije, ne pokazuje javno emocije, dodaje agencija AFP.

"Naprotiv, ona je veoma zabavna. Imamo isti smisao za humor, zajedno se mnogo smejemo. (...) Ona ima jaku ličnost, ali ulaže napor da to prikrije. Ona je osoba koja se lako smeje, ali to pokazuje manje od mene", rekla je Brižit Makron (65) za prvu damu SAD.

Makronova supruga je kazala da se i dalje privikava na ograničenja koja ima od kada je prva dama Francuske, ali je dodala da i dalje uspeva da pronađe "trenutke slobode".

"Melanija ne može ništa da učini, ne može ni da otvori prozor Bele kuće. Ne može da izađe napolje. Ja svakodnevno izlazim u Parizu", rekla je Brižit.

Ona je dodala da, "iako je svesna svojih odgovornosti", da se ne oseća kao supruga predsednika Francuske.

"U mojoj glavi, ja sam supruga Emanuela Makrona, ne supruga predsednika. Ne osećam se kao prva dama iako sam svesna svojih odgovornosi", izjavila je Brižit Makron.

Kurir.rs/Beta

fOTO PRINTSCREEN yt

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...