(VIDEO) KĆERKA IZ PAKLA: Kako je jedna dobronamerna pozajmica razorila britansku porodicu?
Foto: Profimedia

šokantno

(VIDEO) KĆERKA IZ PAKLA: Kako je jedna dobronamerna pozajmica razorila britansku porodicu?

Planeta -

Jedan britanski par pozajmio je kćerki 90.000 funti i ostao u šoku kada im je ona rekla da je reč o poklonu, a ne pozajmici - a na njenu stranu stao je i sud.

Dejvid i Glenda Džoj, oboje penzionisani radnici aviokompanije Britiš Ervejz, rekli su kako su stavili hipoteku na kuću u Kornvolu da bi pomogli Lusi i rešili dugotrajnu svađu oko nasledstva. Međutim, kako piše Dejli Mejl, stvari su krenule po njih neželjenim tokom.

"Nije to trebalo da se završi ovako", kaže Dejvid Džoj, koji je zbog svađe doživeo i nervni slom. "Više nemam kćerku. Stalno zamišljam kako zvoni telefon i da mi kažu - "Lusi je pregažena, ideš li na sahranu? To je nešto na šta ne mogu da odgovorim", dodaje rastuženi otac. David i Glenda novac su pozajmili 2009. godine nakon što je Dejvidova majka Lusi ostavila kuću vrednu 200.000 funti.

Međutim, Dejvidova braća usprotivila su se tome rekavši da je Lusi nepravedno uticala na svoju dementnu baku. Dejvid je kćerki pristao da pomogne u pravnoj bici, a Lusi je u sklopu nagodbe morala da plati 90.000 funti, koje su joj roditelji pozajmili. Ili, kako ona smatra, poklonili.

Roditelji kažu da im je Lusi predložila da kuću prepiše na Glendu i plaća stanarinu dok ne otplati pozajmicu, nakon čega bi se kuća vratila njoj. Međutim, na sudu je ona to negirala. Roditelji i njihova kćerka nakon sukoba nisu razgovarali. Prošle godine odlučili su da se obrate sudu za pomoć, ali pre nedelju dana su izgubili slučaj.

"Još uvek loše spavam zbog nepravde i naše gluposti. Trebala sam da kažem: Potpiši nešto ", kaže Glenda.

Kurir.rs/Daily Mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track