(VIDEO) EVO O ČEMU SU NASAMO PRIČALI LIDERI DVE KOREJE: Kim Munu otkrio pikantan detalj o svom braku
Foto: Fonet

čitači s usana otkrili

(VIDEO) EVO O ČEMU SU NASAMO PRIČALI LIDERI DVE KOREJE: Kim Munu otkrio pikantan detalj o svom braku

Planeta -

Čitači sa usana otkrili su o čemu su diskutovali lider Severne Koreje Kim Džong-un i predsednik Južne Koreje Mun Džae-in, za vreme samita dve države 27. aprila.

Njih dvojica su imala istorijski susret u Kući mira, na granici dve Koreje, gde su i potpisali sporazum o denuklearizaciji i saradnji, ali i o okončanju višedecenijskog Korejskog rata.

Oni su takođe tokom susreta imali priliku da prošetaju i proćaskaju nasamo. Profesionali čitači sa usana analizirali su snimke i otkrili su o čemu su oni razgovarali.

Njihova diskusija odnosila se na nuklearno oružje, kao i veze sa SAD i Donaldom Trampom.

"Bilo je teško razumeti ceo razgovor, ali smo uhvatili ključne reči, kao što su nuklearno oružje, Tramp, SAD i UN", kaže profesionali čitač sa usana.

Dok su šetali i ćaskali daleko od pogleda novinara, Mun je izgovorio reči "Tramp" i "nuklearna postrojenja", dok je Kim izgovorio "SAD" i "UN".

Mun je Kimu rekao i sledeće: "Hajde da više ne kočimo naše odnose, da razgovaramo i da idemo u pozitivnom pravcu".

Kim je spomenuo i svoj samit sa Trampom.

"Samit Severne Koreje i SAD mora da donese pozitivne rezultate i želim da stvari rešavamo korak po korak kako bi eleminisali sve probleme", rekao je on.

Kim je navodno pitao Muna da mu kaže šta misli da Tramp hoće od sastanka sa Severnom Korejom.

Pričali su i o nepoverenju Amerike u vezi sa obećanjem Severne Koreje da će ukinuti program nuklearnog naoružanja, a tokom razgovora, lideri su se dotakli i sopstvenih brakova.

"Otac me je pogledao u oči i rekao mi je da oženim tu ženu, pa sam odlučio da mu verujem", rekao je Kim Munu o svojoj supruzi Ri Sol-ju.

Kurir.rs/Vašington post

Foto: Fonet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja