PUTINOVE REČI ODJEKNULE CRVENIM TRGOM: Naš narod se borio na život i smrt, niko nije izdržao takav udar! Nećemo dozvoliti falsifikovanje istine! (VIDEO)
Foto: Printscreen

ČESTITAO

PUTINOVE REČI ODJEKNULE CRVENIM TRGOM: Naš narod se borio na život i smrt, niko nije izdržao takav udar! Nećemo dozvoliti falsifikovanje istine! (VIDEO)

Planeta -

Putin je čestitao Dan pobede građanima Rusije, vojnicima i oficirima, rekavši da će je to sveti praznik za čitavu zemlju, praznik opštenacionalnog ponosa.

U junu 1941. rat je ušao u svaki dom, podsetio je Putin, rekavši da je rat uvek izazov životu. Sećamo se pouka istorije i one nam ne daju da žmurimo.

"Pre 73. godine završio se Veliki otadžbinski rat, nacizam je slomljen, uništeni planovi svetske dominacije. Ta dugo očekivana reč je odmah obišla čitav svet i svi su shvatili da je upravo Sovjetski Savez odigrao presudnu ulogu, naš vojnik je zaštitio čast svoje zemlje" rekao je Putin.

"Međutim, sada to pokušavaju da precrtaju, da revidiraju istoriju. Mi to nikada nećemo dozvoliti. Uvek ćemo se ponositi što sovjetski narod nije posustao.Naš narod se borio na život i smrt, nijedna zemlja nije izdržala takvu najezdu".

Ničim se ne može izmeriti hrabrost naših vojnika, poručio je Putin.Deveti maj objedinjuje sve generacije, svaka porodica ima svog heroja, rekao je Putin.

Kurir.rs

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) PROCUREO SNIMAK NAJNOVIJEG RUSKOG LOVCA: Ovo je moćni suhoj pete generacije Su-57!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track