STRAVIČNA 3 SATA: Kamere u bioskopu snimile kako biznismen seksualno zlostavlja devojčicu (10)! A njena majka celo vreme sedi pored njih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

tuga

STRAVIČNA 3 SATA: Kamere u bioskopu snimile kako biznismen seksualno zlostavlja devojčicu (10)! A njena majka celo vreme sedi pored njih (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Planeta -

Biznismen iz Indije uhapšen je nakon što je snimljen u bioskopu kako seksualno zlostavlja 10-godišnju devojčicu dok je sedeo pored njene majke.

Zlostavljanje je na nadzornim kamerama, a 60-godišnji Moiden Kati napastovao je istovremeno i majku i devojčicu.

Incident se dogodio 18. aprila, ali je biznismen uhapšen tek ove subote, nakon što je 26. aprila policiji snimak predala dobrotvorno udruženje "Čajldlajn" koja je snimka dobila od vlasnika bioskopa.

Ali policija osumnjičenog nije uhapsila sve dok isečak iz videa nije pušten na televiziji. Njihov nemar izazvao je bes javnosti u gradu Edapal na jugu Indije. Kako piše Hindu, Kati, koji je vlasnik nekoliko zlatara u Indiji i na Bliskom istoku, priznao je krivicu.

Policija je uhapsila majku maloletne žrtve, a policija sumnja da je najmlađa od tri sestre već bila meta zlostavljača u prošlosti.

Zamenik inspektora KJ Babi suspendovan je jer nije na vreme reagovao i uhapsio zlostavljača, a policija razmatra hoće li preduzeti pravne korake i protiv majke zbog saučesništva u zlostavljanju.

"Snimak smo predali policiji dan nakon što smo je dobili jer smo hteli da proverimo njegovu autentičnost, s obzirom na težinu slučaja. Video sadrži tri sata materijala i predali su nam ga ljudi koji rade u bioskopu", rekao je član udruženja "Čajldline" za "Njuz minut" pa dodao da su pregledali ceo snimak i kako je Moithinkuti zlostavljali i majku i dete istovremeno, kontinuirano od početka do kraja snimka.

"Povremeno bi prestao, izašao, pa se vratio i nastavio", tvrde iz udruženja i uvereni da policija nije reagovala jer je reč o uglednom i bogatom biznismenu.

Kurir.rs/News minute

Foto: Youtube screenshot

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) LIKVIDACIJA UŽIVO: Ovako je izešetan Maradona!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track