Najnovije vesti

JEZIVO BIBLIJSKO PROROČANSTVO NA PRAGU ISPUNJENJA: Makron obećao SVETSKU VOJSKU od 10 nacija!
Foto: EPA/ Mick Isikas

predskazano u otkrivenju

JEZIVO BIBLIJSKO PROROČANSTVO NA PRAGU ISPUNJENJA: Makron obećao SVETSKU VOJSKU od 10 nacija!

Planeta

Francuski predsednik i globalista Emanuel Makron je najavio stvaranje "svetske vojske" od 10 nacija koja će početi sa radom sledećeg meseca, ispunjavajući tako proročanstvo iz Knjige Otkrivenja.

Nestrpljiv sa nemačkim odugovlačenjem po pitanju odbrane, francuski predsednik Emanuel Makron će sledećeg meseca okupiti koaliciju od 10 nacija dizajniranu da pripremi evropske oružane snage da preduzmu akciju zajednički u vanrednim situacijama, i da vežu Britaniju u vojnoj saradnji jer ona napušta Evropsku uniju.

Ministri odbrane Francuske, Velike Britanije, Nemačke, Italije, Španije, Holandije, Belgije, Portugala, Danske i Estonije potpisali su pismo o zajedničkoj nameri u junu u Parizu, obećavajući da će razviti zajedničku stratešku kulturu, razmenjivati analize i predvideti problematična mesta koja bi mogla zahtevati intervenciju i raditi na saradnji njihovih snaga za buduće operacije.

Korak ka predvođenju svetske vojske najnoviji je globalistički manevar Emanuela Makrona, bivšeg Rotšildovog bankara i novog "zlatnog dečka" EU.

Iako je Makron vodio šarmantnu ofanzivu kod predsednika Trampa, pokušavajući da stekne poverenje američkog predsednika, istina je da Makronova globalistička politika ne može biti dalje od Trampovog nacionalističkog programa. Makron je proglasio podršku saveznoj Evropi, podržavši tok prilikom i evropsku vojsku, i svetsku vladu.

I deluje da Makron, koji je sebe uporedio sa Jupiterom, rimskim bogom, namerava da iskoristi svoju novu svetsku vojsku od 10 nacija kako bi poradio na ovim ciljevima.

"Deset rogova koje ste videli su deset kraljeva koji još nisu dobili kraljevstvo, ali koji će za jedan sat dobiti autoritet kao kraljevi, zajedno sa zveri. Oni imaju jednu svrhu i svoju moć i autoritet će dati zveri", piše u Jovanovom Otkrivenju.

Bez obzira na to da li je Makron ta zver identifikovana u Otkrivenju, on je čovek koji je u Francuskoj doživeo veću moć nego bilo koji političar još od 1960-ih godina, za rekordno kratko vreme.

Bivši Rotšildov bankar, oženjen svojom bivšom nastavnicom iz srednje škole (ženom koja je 26 godina starija), istinski je elitista i pravi francuski princ, odlučan da usvoji globalističke politike u Francuskoj, Evropi i, na kraju, u svetu.

Znaci zagrevanja ne bi mogli biti jasniji po pitanju Makrona. Čovek koji je izabran sa 66,06% glasova, i koji je preuzeo vlast na 69. rođendan Izraela, počeo je sebe da naziva "Jupiterom", odavajući priznanje najvišem paganskom bogu u rimskom i helenskom panteonu.

Makron ove godine puni 40 godina, tačno 40 dana posle 77.777 dana otkako je brutalni diktator Napoleon krunisan za cara Francuske. Ko je ovaj čovek koji je ispao iz Rotšildovog skuta i koji sada kontroliše zver sa 10 glava?

Kurir.rs/Politiko

Foto: EPA

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...