ONI SU BRAĆA, ALI I KUMOVI: Tragedija ih je učvrstila i neverovatno su bliski, a svi kažu da bi Dajana bila ponosna na njih
Foto: AP

PRESTOLONASLEDNICI

ONI SU BRAĆA, ALI I KUMOVI: Tragedija ih je učvrstila i neverovatno su bliski, a svi kažu da bi Dajana bila ponosna na njih

Planeta -

Raskošno kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl otkrilo je i poseban odnos koji imaju braća Hari i Vilijam.

Njih dvojica odmalena su pod lupom javnosti, ograničeni strogim protokolima britanske kraljevske porodice, mada su roditelji oduvek gledali da ih od toga zaštite koliko mogu.

Princeza Dajana je svoje sinove želela sama da odgaja. Kada je ona preminula, prinčevi su to teško podneli, a na majčinoj sahrani striktno im je naređeno da hodaju uspravno uz dedu, oca i ujaka, a imali su 15 i 12 godina. Njih dvojica su celog života povezani, posebno zbog te tragedije koja je ostavila veliki trag na njima.

Danas, posle svega, stariji Vilijam je bio kum svom bratu na venčanju, njegova podrška i oslonac.

foto: EPA

Videli smo koliko je snažna veza između njih dvojice i kako Vilijam smirujuće deluje na svog mlađeg brata. Kada se prvi put pojavio na venčanju, Hari je delovao vrlo nervozno i pomalo uplašeno, ali brat je sve vreme bio uz njega, baš onda kada mu je to najpotrebnije. I sve je prošlo dobro.

Kurir.rs/The Sun/E news Foto: AP

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja