OTIŠLA U ENGLESKU DA UČI JEZIK, PRONAĐENA SPALJENA U BAŠTI: Francuski par dadilju (21) zverski mučio do smrti, a onda uradili nešto još gnusnije! (VIDEO)
Foto: printscreen Tweet

jezivi ZLOČIN

OTIŠLA U ENGLESKU DA UČI JEZIK, PRONAĐENA SPALJENA U BAŠTI: Francuski par dadilju (21) zverski mučio do smrti, a onda uradili nešto još gnusnije! (VIDEO)

Planeta -

Britanski sud zaključio je danas da je francuski par kriv za ubistvo svoje dadilje, čije su telo spalili u dvorištu iza svoje kuće u Londonu nakon što su je tokom više meseci maltretirali, pretili joj i fizički je zlostavljali, pri čemu su je praktično držali kao roba.

Sabrina Kuder (35) i njen dečko Vizem Meduni (40), ubili su dadilju Sofi Lionet (21) u njihovom domu u Vimbldonu, i imali seksualni odnos dok je ona ležala mrtva u krevetu pored njih.

Kouderova i Medouni su devojku mučili i pretukli u kupatilu, nakon čega su njeno telo bacili na logorsku vatru u bašti. Patolog je tada rekao da je Lionetovoj polomljeno pet rebara, još tri dana pre smrti.

On je tada nabrojao još mnoge povrede nastale pre smrti, uključujući frakturu jagodičnih kostiju i vilice, a devojka je imala i vidljive povrede oko očiju i naprslu lobanju.

Tokom suđenja isplivali su gnusni detalji, a to je da je par imao je seks dok je telo nesrećne devojke bilo tik pored njih. Sabrina Kuder rekla je sudiji da je plakala kada su ona i njen partner imali seks ubrzo posle ubistva Sofi Lionet u stanu vrednom 900.000 funti u Vimbldonu, na jugozapadu Londona.

Oboje poriču ubistvo - ali priznaju da su izvršili perverznu pravdu tako što su spalili telo - i oboje krive jedno drugog za smrt 21-godišnje dadilje u septembru prošle godine.

Par je optužio Sofi Lionet da je kovala zaveru protiv njih sa Markom Valtonom - osnivačem irskog muzičkog benda "Bojzon", koji se nekada zabavljao sa Kuderovom. Nakon što je telo pronađeno u ostacima logorske vatre u njihovoj bašti, Kuderova je rekla da je lagala policiju po instrukcijama svog partnera Medunija.

Nesrećna Francuskinja Sofi Lionet, doselila se u Veliku Britaniju u 2016. godini kako bi pobošljala svoj engleski jezik.

"Nikada nećemo znati kakve je sve strahote Sofi morala da trpi", rekla je danas inspektorka Domenika Katino, nakon što je sudska odluka pročitana.

Kako je navela, na osnovu dobijenih fotografija i snimaka, može se zaključiti da je Sofi bila preplašena, slomljena i iznurena mlada devojka koja je verovatno znala da joj uskoro preti smrt.

Kurir.rs/SAN

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track