Najnovije vesti

NASA JE OBORILA NLO NA MESECU: Šokantne tvrdnje potkrepljene fotografijama koje postoje u arhivi svemirske agencije (VIDEO)
Foto: Youtube screenshot

teorija zavere

NASA JE OBORILA NLO NA MESECU: Šokantne tvrdnje potkrepljene fotografijama koje postoje u arhivi svemirske agencije (VIDEO)

Planeta

Lovci na vanzemaljce iz organizacije Paranormal Krušibl su primetili bizaran objekat u arhiviranim slikama koje je objavila američka svemirska agencija.

Načinjene svemirskom leteliocm Apolo 11 1969. godine – malo pre istorijskog sletanja na mesec Nila Armstronga – čini se da slike prikazuju kako je raketa ispaljena iz kratera.

 

U svemiru nema kiseonika, što znači da je nemoguće da bizarni objekat konvencionalna raketa, koja zahteva gas da bi eksplodirala.

 

Ipak, NLO entuzijasti veruju da objekat može biti vanzemaljski svemirski brod, ili čak verovatnije – da je smrtonosni projektil ispaljen iz NASA svemirskog broda.

 

Na Jutjub snimku koji pokazuje slike, Paranormal Krušibl piše: "Bizarna slika iz arhive Apola koja, čini se, pokazuje NLO krstareću raketu na mesecu".

"Da li je NASA bombardovala vanzemaljske instalacije na površini meseca, verovatno koristeći visoko tehnološke brodove iz tajnog svemirskog programa.“

“Vrlo čudan objekat, ne mislim da je vanzemaljski brod, verovatnije je da je nešto što smo mi lansirali, ali na koga i zašto".

 

Komentarišući video, još jedan lovac na vanzemaljce je ukazao na platformu "u obliku slova V" sa koje NLO mogao da uđe u podzemnu bazu.

 

On piše: "Ako pratite putanju rakete do sredine slike, primetićete nešto što izgleda kao platforma u obliku slova V, i ulaz u mesec".

Slike su se pojavile kada je Viiliks otkrio da je Hilari Klinton imala tajne sastanke sa bivšim astronautom NASA kako bi razgovarali o ratu u svemiru.

E-mejlovi su otkrili da se Klintonova redovno sastajala sa Edgarom Mičelom da bi razmotrila mogućnosti za "svemirski rat".

 

Mičel, šesti čovek koji je hodao po Mesecu i član misije Apolo 14, javno se zalagao za potpuno objavljivanje vanzemaljske inteligencije.

 

U međuvremenu, autor knjiga o NLO Vilijam Tompkins tvrdi da flote u stilu Ratova zvezda koje pripadaju američkoj svemirskoj ratnoj mornarici, tajno štite ljudsku rasu od vanzemaljskih napada već decenijama.

 

Kurir.rs/Mirror

Foto: YT Screenhot

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...