Najnovije vesti

PUTIN NA DIREKTNOJ LINIJI S GRAĐANIMA: Ruski predsednik odgovara na pitanja, a evo šta javnost sve zanima o njemu!
Foto: Profimedia

STIGLO MILION I PO PITANJA

PUTIN NA DIREKTNOJ LINIJI S GRAĐANIMA: Ruski predsednik odgovara na pitanja, a evo šta javnost sve zanima o njemu!

Planeta

Ruski predsednik Vladimir Putin danas će odgovarati na pitanja građana u okviru redovnog godišnjeg programa "Direktna linija", kojih je, prema navodima organizatora, do srede u 12 sati po moskovskom vremenu stiglo više od 1.385.000.

Prema navodima organizatora, najveći broj pitanja stigao je putem telefona 803.135, a neki su koristili SMS poruke (oko 317.000 njih), dok su drugi uputili pitanja preko MMS poruke (više od 31.500 njih).

 

Oko 144.000 osoba postavilo je pitanja preko posebnog sajta, a skoro 90.000 ljudi koristilo je specijalne aplikacije i zvanične grupe na društvenim medijima kako bi postavili pitanja predsedniku Rusije.

TAS S navodi da organizatori primaju pitanja građana za program od 27. maja, a da će to nastaviti da čine do završetka emisije, koja će sutra početi u podne, po moskovskom vremenu.

 

Pitanja upućena šefu ruske države tiču se transportne komunikacije s Krimom, sastanka s američkim predsednikom Donaldom Tampom, situacije u vezi s novinarom Arkadijem Babčenkom, koji je nedavno iscenirao sopstveno ubistvo u Kijevu.

 

Pojedinci su postavili predsedniku i ličnija pitanja, kao na primer da li se plaši političkih rivala i da li misli da će ruski fudbalski tim proći grupu na predstojećem Svetskom prvenstvu u Rusiji.

 

Kurir.rs/ Tanjug

Foto: Profimedia

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...