PESKOV: Ruskinje će same odlučiti s kim će spavati, one su najbolje žene na svetu
Foto: Profimedia

kremlj nema veze s tim

PESKOV: Ruskinje će same odlučiti s kim će spavati, one su najbolje žene na svetu

Planeta -

Ruskinje su najbolje žene na svetu i same će odlučiti šta će da rade, rekao je portparol Kremlja Dmitrij Peskov, upitan da prokomentariše poziv Ruskinjama predsednice odbora ruske Dume za porodična pitanja Tamare Pletnove da ne stupaju u seksualne odnose sa navijačima iz inostranstva.

Peskov je rekao da Kremlj nema nikakve veze sa tom temom. "Što se tiče ruskih žena, one će same da odluče. One su najbolje žene na svetu", istakao je Peskov.

Uoči početka Svetskog prvenstva u Rusiji, Pletnova je upozorila da bi stupanjem u seksualne odnose Ruskinje stvorile sebi mnoge probleme, poput toga da se rađaju deca u porodici sa jednim roditeljem, ili da se desi da decu odvedu očevi.

"Čak i ako se dese brakovi nakon takvih situacija, devojke ne umeju iz njih da se izvuku. Onda, dolaziće u moju komisiju, plakati, oduzeto im je dete i tako dalje", rekla je Pletnova i podsetila šta se dogodilo nakon olimpijskih igara održanih u Moskvi 1980., kada je drastično porastao broj samohranih majki.

Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji počelo je u četvrtak i trajaće do 15. jula. Očekuje se da će Moskvu tokom prvenstva posetiti oko milion turista, dok je na zvaničnom sajtu FIFA prodato više od dva miliona ulaznica.

Kurir.rs/Tanjug Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja