MAŠINOVOĐA ČUO ČUDAN ZVUK, ALI GA JE IGNORISAO: Policija u napuklom nosu superbrzog voza zatekla HOROR! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Youtube

NIJE SE NI ZAUSTAVIO

MAŠINOVOĐA ČUO ČUDAN ZVUK, ALI GA JE IGNORISAO: Policija u napuklom nosu superbrzog voza zatekla HOROR! (VIDEO)

Planeta -

Jezivi incident dogodio se pošto je mašinovođa ignorisao neobičan zvuk udara. Kasnija policijska istraga otkrila je ljudske ostatke u napuklom nosu voza.

Slučaj navodnog samoubistva u Japanu doveo je do uznemirujućeg otkrića japanske policije. Naime, u napuklom nosu superbrzog voza pronađeni su ostaci 52-godišnjeg muškarca.

Jeziva serija događaja

Ova jeziva serija događaja započela je kada je mašnovođa čuo zvuk udara, ali kako je mislio da se radilo o životinji nastavio je s vožnjom bez da je prijavio incident operativnom kontrolnom centru.

Tek je kasnije tog dana vozač voza koji je prolazio u suprotnom smeru primetio napukli nos, te je prijavio štetu kontrolnom centru. Odmah je naređeno hitno zaustavljanje oštećenog voza kako bi se izvršila istraga. Pozvana je i policija koja je ubrzo otkrila delove ljudskog tela zaglavljene u oštećenom nosu.

Japanski ministar saobraćaja i turizma Keiči Iši naredio je kompaniji da istraži ponašanje mašinovođe. Još nije objavljeno da li će protiv njega biti preduzete neke disciplinske mere.

Kurir.rs/ Net.hr

Foto: Printscreen/ Youtube

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

NE PALE SAMO KOLA NA GURKU, VEĆ I VOZ! U Indiji je to svakodnevna pojava! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track