HOROR SNAJKA IZ INDIJE: Ukućani se sprdali sa njenim kuvanjem, malo joj bio zmijski otrov, začinila jelo nečim još gorim (VIDEO)
Foto: Profimedia

opasno

HOROR SNAJKA IZ INDIJE: Ukućani se sprdali sa njenim kuvanjem, malo joj bio zmijski otrov, začinila jelo nečim još gorim (VIDEO)

Planeta -

Pradnija Survase iz Kalapura, u Indiji, optužena je za ubistvo petoro gostiju na proslavi useljenja u Mahadu (indijska država Maharaštra). Kako prenose indijski mediji, otrovala ih je iz osvete zato što su se podsmevali njenom kuvanju.

Policija je saopštila da je Survase nameravala da ubije supruga, svekrvu, dve snaje, kao i svekrvinu sestru i njenog muža, jer su joj se uporno rugali zbog tamnog tena i načina na koji kuva.

On je umešala zmijski otrov u posudu s jelom koje je poslužila gostima na slavlju, nakon čega je 88 osoba završilo u bolnici, dok je pet umrlo.

Žena, koja se razvela od prvog muža, takođe veruje da su joj rođaci upropastili drugi brak.

Hrana je služena gostima od 14.30 do 23.30, a oni koji su jeli kasnije ubzro potom počeli su da se žale na mučninu, povraćanje i bol u stomaku.

Hindustan tajms je preneo da je umrlo četvoro dece, stare 7-13 godina, od kojih je dvoje u srodstvu sa Survase, kao i 53-godišnja Gopinat Nakure.

Višvadžit Kaingade, policijski inspektor u Kalapuru, kaže da su se na mučninu žalili gosti koji su jeli između 16.30 i 18 časova, a da je u to vreme posluživala upravo Survase.

U hrani su otkriveni pesticidi, kao i otrov. Ukoliko bude proglašena krivom, preti joj smrtna kazna.

Kurir.rs/Daily mail

Foto: Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track