DEČAK (12) JE ZARAĐIVAO KOŠENJEM TRAVE U KOMŠILUKU, A ONDA SU GA PRIJAVILI POLICIJI: Njihovu zlobu, Redži i njegova porodica pretvorili su u svoj uspeh! (VIDEO)
Foto: YouTube prtscr / News 5 Cleveland

pune ruke posla

DEČAK (12) JE ZARAĐIVAO KOŠENJEM TRAVE U KOMŠILUKU, A ONDA SU GA PRIJAVILI POLICIJI: Njihovu zlobu, Redži i njegova porodica pretvorili su u svoj uspeh! (VIDEO)

Planeta -

Posao cveta za malog "preduzetnika" iz Ohaja koji ima 12 godina i zarađuje košenjem trave, naročito od kad je postao hit na društvenim mrežama nakon što ga je neko prijavio policiji zbog toga.

Naime, dok je maleni Redži Filds zajedno sa svojim bratom i sestrama kosio travnjak ispred jedne kuće u gradiću blizu Klivlenda, komšije gospođe Lusil Holt koja ih je angažovala, prijavile su decu policiji zato što su pokosili i njihov deo trave.

"Zamislite da neko prijavi decu zato što su pokosila travu i nisu videla nevidljivu liniju koja bi razgraničila koja travka pripada kome! Ko još to radi? Ko zove policiju za svaku sitnicu" pita se Lusil u videu koji je postao viralan za kratko vreme i podeljen više od 400.000 puta.

"Umesto da budeš srećan što ti deca ne kradu kola, ne razbijaju prozore i prljaju okolinu, već su sami našli način da se drže dalje od ulice i ulepšavaju komšiluk, ti uzmeš da ih prijaviš policiji. Ovo stvarno nema smisla" rekla je ona prilično razočarano.

foto: YouTube prtscr / News 5 Cleveland

Međutim, upravo taj incident i video koji je snimila kada je policija došla, malom Redžiju doneli su pune ruke posla.

On je registrovao "Redžijev servis za košenje", podelio letke sa brojem telefona i zajedno sa svojim rođacima po ceo dan na suncu sređuje dvorišta i zarađuje džeparac.

Video koji je Lusil snimila istovremeno je i oduševio i izrevoltirao mnoge, tako da je počela da dobija gomilu poruka sa pitanjima o toma kako da stupe u kontakt sa Redžijem da ga podrže i angažuju.

Kurir.rs / CBS News

Foto: YouTube prtscr / News 5 Cleveland

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track