HOROR U JUŽNOJ AFRICI: Otvorili hladnjaču u mrtvačnici i videli da je žena oživela! (VIDEO)
Foto: Profimedia

prodisala

HOROR U JUŽNOJ AFRICI: Otvorili hladnjaču u mrtvačnici i videli da je žena oživela! (VIDEO)

Planeta -

Jedna Južnoafrikanka probudila se živa u rashladnoj komori mrtvačnice, nakon što ju je služba Hitne pomoći proglasila mrtvom posle saobraćajne nezgode.

Kompanija "Distres alert", koja pruža ambulantne usluge, saopštila je da ta žena posle saobraćajne nezgode, koja se dogodila 24. juna, "nije pokazivala znake života", pa je prebačena u mrtvačnicu u Karletonvilu, u provinciji Gauteng.

Međutim, kada se čovek koji je zaposlen u mrtvačnici vratio da proveri telo u rashladnoj komori i primetio da žena diše.

Neimenovani lokalni zvaničnik rekao je da se žena, čiji identitet nije objavljen, sada oporavlja u bolnici istočno od Johanesburga. U toku je istraga o ovom incidentu, dok njena porodica čeka odgovore.

"Kao porodica, nećemo o ovome govoriti ukoliko ne budu prisutni policija, služba Hitne pomoći i zvaničnici mrtvačnice koji su u ovo umešani. Potrebni su nam odgovori", rekao je neimenovani član njene porodice, dodavši da je porodica u šoku.

U međuvremenu, šef kompanije "Distres alert" Gerit Brednik rekao je da "nema dokaza o bilo kakvom propustu" njegove kompanije.

Kurir.rs/Tanjug

Foto Profimedia

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track