Najnovije vesti

RUSI U PANICI, SNAŠLA IH BIBLIJSKA NESREĆA: Na parking u Sibiru spustila se KRVAVA KIŠA, preplavila automobile (FOTO, VIDEO)

vlasnici zabrinuti

RUSI U PANICI, SNAŠLA IH BIBLIJSKA NESREĆA: Na parking u Sibiru spustila se KRVAVA KIŠA, preplavila automobile (FOTO, VIDEO)

Planeta

Vlasnicima automobila na jednom parkingu u Norilsku, u Sibiru, može se oprostiti što su mislili da se biblijska nesreća spustila na njihov grad kad su pronašli svoja vozila preplavljena krvavom kišom.

Fotografije ovog fenomena prikazuju parking i automobile tamnocrvenim ostatkom od kiše. Ali vlasnik parkinga je brzo uverio sve da nema štete. Prema njegovim rečima, krvavocrvena voda je jednostavno obojena tako zbog rđe sa krova jedne obližnje radionice.

Parking u glavnom industrijskom centru Sibira nalazi se pored fabrike za preradu metala.

Iz fabrike su istakli da ljudi nemaju čega da se plaše. Portparol kompanije izjavio je da su sproveli istragu i utvrdili uzrok incidenta.

"U subotu, 30. juna, krov jedne od naših prodavnica očišćen je od sumpora zajedno sa ostatkom teritorije. Prikupljena crvenkasta prašina pripremljena je za odlaganje, ali još uvek nije uklonjena. Udar vetra ju je naneo preko parkinga dok je kiša izazvala njen pad", rekao je portparol.

Kurir.rs/RT

Foto: Printscreen Instagram/norilsk_info

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...